Hester Vonk Noordegraaf Jewellery

Hester Vonk Noordegraaf Jewellery

Hester Vonk edelsmid bij WeddingFair Trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Hester Vonk-Noordegraaf Jewellery,

Jullie ringen, jullie verhaal

Zijn de voorbereidingen van jullie bruiloft in volle gang? Vergeet de trouwringen niet!

Elke liefde is heel uniek en persoonlijk, dus waarom zouden jullie ringen dat niet zijn?
Het is handig om samen te kijken wat jullie mooi vinden en hiervan bijvoorbeeld een pinterest bord te maken. Gaan jullie daarna naar een goudsmid / ontwerper, dan kan deze doormiddel van de juiste vragen, jullie wensen vertalen in een heel persoonlijk ontwerp.
Het zijn vooral de kleine details, gebaseerd op jullie individuele wensen, die de ringen laten samensmelten met jullie zelf.

Als finishing touch kan een gravure, een persoonlijke boodschap, een eigen handschrift, een vingerafdruk, een gedicht… of gewoon de naam en de datum het helemaal af maken.
Een passende boodschap voor iedere liefde!

Hester Vonk Noordegraaf

FINE JEWELLERY DESIGNER
GOLDSMITH – DIAMOND GRADER HRD

FAQ

Een idee vanuit de fantasie of juist heel sierlijk en verfijnd. Een trouwring speciaal voor jou gemaakt, waarbij je deel uitmaakt van het complete proces. Welk verhaal hoort daarbij? Het is een reis die we samen maken. Een reis die begint in het atelier, of in de warmte van jouw eigen huis. Het verhaal in combinatie met jullie eigen smaak en wensen vormen de basis voor de stijl en het ontwerp. We begeleiden en adviseren uiteraard waar nodig. Dit is de eerste stap naar een unieke trouwringen.

Na het eerste gesprek waarin we jullie wensen hebben besproken en ons hebben laten inspireren, brengen wij onze eerste ideeën tot leven. Deze werken we uit in een aantal handgemaakte schetsen, die we eventueel met de computer aanvullen om de details goed te kunnen laten zien. Zo maken wij een ontwerp dat helemaal bij jullie gevoel, ideeën en uw wensen past.

Kiezen jullie voor een warme look in 18 karaat geel- of roségoud of helder wit in platina? Welke kleur krijgt de edelsteen, pastel roze of intensief pink? Keuzes die allemaal het eindresultaat beïnvloeden. Wij helpen jou om de keuze te maken die bij je past en waar jij je goed bij voelt.

Nadat het ontwerp definitief is en we een keuze voor de materialen hebben gemaakt, gaan we voor jullie aan de slag in ons atelier. We bewerken het edelmetaal met vakmanschap, en zetten de diamanten en edelstenen met precisie. Dit is een bijzonder moment in het hele proces waarin het juweel echt tot leven komt.

We polijsten het juweel en maken het verhaal compleet met een persoonlijke gravure. Na een laatste controle belanden de trouw- of verlovingsringen in een mooie verpakking. Maar… de reis begint pas echt als jullie de ringen dragen. We wensen dat jullie er ieder moment van genieten!

Hester ontwerpt uitzonderlijke ringen die een huwelijksaanzoek extra mooi maken. Handgemaakte juwelen die het resultaat zijn van creativiteit, technische precisie en liefde voor detail. Ontdek de verlovingsringen in de collectie of laat een heel uniek, persoonlijk ontwerp op maat maken.

Wil je je huwelijksaanzoek met een speciaal voor jou ontworpen ring compleet maken? Dit is al mogelijk vanaf €750,-. De prijs hangt natuurlijk af van het materiaal en de steen die in het ontwerp wordt verwerkt.

Hester Vonk Noordegraaf Jewellery

Schootshof 4 a
5825 AS Overloon

Afspraak of informatie

Vul het formuliertje in op deze webpagina en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.