Ja wij willen Trouwen!

Ja wij willen Trouwen!

Oh - Hey you!

Welkom bij Ja wij willen trouwen!,

Kunnen jullie hulp gebruiken bij de organisatie van jullie droombruiloft en/of zijn jullie op zoek naar iemand die het overzicht houdt, jullie neutraal en objectief kan adviseren, met een professioneel netwerk van leveranciers uit de trouwbranche, die jullie bruiloft tot in de kleinste details regelt? Zullen we dan een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we de spreekwoordelijke ‘klik’ en een goed gevoel hebben om samen jullie bruiloft te gaan realiseren?

Ik vind het belangrijk dat jullie vanaf het begin een goed gevoel hebben zodat het ook écht jullie droomdag wordt. Of jullie nu een bruiloft groots en meeslepend of klein en intiem willen, binnen een groot of klein budget, aan alles wordt gedacht als jullie met mij gaan werken.

Wie is Chantal?

Met mijn persoonlijke, betrokken en enthousiaste aanpak en oog voor detail help ik jullie graag, zodat jullie een onbezorgde bruiloft beleven die nét even anders dan anders is en waar jullie nog lang positief aan terugdenken. Ik werk met plezier een compleet draaiboek uit wat eraan bijdraagt dat alles op rolletjes verloopt. Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het allerbelangrijkst. Zodat het ook echt jullie droombruiloft wordt waar jullie ten volle van genieten. Ik ben creatief, eerlijk, vrolijk, stressbestendig en zit vol energie. Ik geniet al 39 jaar van alles in het leven, zoals gezellig theedrinken met vriendinnen, het stralende zonnetje, relaxen in de sauna, shoppen van jurkjes en pumps, creatief bezig zijn, wandelingen maken op de heide of in het bos, reizen maken (in Europa maar ook erbuiten naar bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek en de Filipijnen), heel veel weekendjes weg (Londen, Brugge, Brussel, Antwerpen, Parijs, Kopenhagen etc.) en andere culturen ontdekken, een glimlach van mijn bruidsparen en lekker lang bourgondisch tafelen. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk!

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van de leukste en gaafste leveranciers die ik voor jullie regel voor de beste prijs. Jullie kunnen heerlijk genieten van de voorbereiding, de trouwdag zelf en erna. Ik ben aangesloten bij Trouwgilde, ThePerfectWedding en aanbevolen door Zankyou waardoor ik altijd de meest actuele informatie voor jullie beschikbaar heb. Ik ben goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche. Ik durf te wedden dat ik met mijn perfectionisme een grotere control freak ben dan jullie, want alleen dan kunnen jullie het ook echt loslaten… op een ontspannen manier.

Houden jullie van bourgondisch lang tafelen, goed gezelschap, mooie wijnen, ongedwongen genieten van elk moment en tot in de kleinste details perfect geregeld? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek.

Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij mij moet je zijn voor

Ja wij willen Trouwen!

Marmotberg 43
4708 NG Roosendaal

06 – 331 881 92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.