Jerome Valento wedding DJ´s

Oh - Hey you!

Jullie gaan trouwen? Gefelicitieerd!

Wij hebben zes deejays die actief elk weekend draaien. We hebben de juiste deejays die aansluiten bij jullie wensen. Elk bruidspaar is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Daarom organiseren we vooraf een kennismakingsgesprek.

Even terug naar waar het ooit begon..

Op een examenfeestje van een klasgenoot op mijn zestiende. Na deze bijzondere avond kocht ik mijn eerste deejay set. Daarna begon ik in de Utrechtse heuvelrug in lokale bars en clubs te draaien. Snel daarna draaide ik in Brothers (Bunnik) en in 2013 op A State of Trance van Armin van Buuren. Ook heb ik mijn eigen platen uit mogen brengen bij diverse labels en les gegeven op diverse Deejay Scholen. Ook heb ik in Griekenland, Australië en Rusland mogen draaien.

Met die kennis en ervaring ben ik samen met de deejays die ik in de afgelopen jaren tegen ben gekomen gaan draaien op bruiloften met één doel: Een onvergetelijk feest op jullie bruiloft! We draaien allemaal op dezelfde manier en toch heeft elke deejay zijn eigen stijl en dit zorgt voor een unieke combinatie.

Bij ons moet je zijn voor

Jerome Valento wedding DJ´s

Vondellaan 9, 3401AL
Ijsselstein

Openingstijden

Wij staan altijd aan!
Vul het formuliertje op deze pagina in en we nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.