Jullie Ceremonie

Oh - Hey you!

Welkom bij Jullie Ceremonie,

Liefde is…….kiezen voor je eigen trouwambtenaar!

Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd!
Willen jullie van de ceremonie van jullie huwelijk een onvergetelijk en persoonlijk JA-woord maken? Dan zijn jullie bij ons op het juiste adres.
Trouwen is waarlijk een mooi moment in ieders leven. En niet voor niets! Trouwlustigen leven weken of soms maanden naar de grootse dag toe. De dag moet perfect zijn. En daarom is het heel goed om een eigen trouwambtenaar (BABS) uit te kiezen.
Voor de grote dag bepalen jullie hoe die dag er het mooiste uit kan zien; op ieder gewenst moment en op de locatie van jullie keuze. Wij werken hier graag aan mee. Een speech die écht gaat over jullie, waar je jezelf in herkent, waar om gelachen kan worden en waar een traantje niet wordt vermeden, dát is toch wat een trouwceremonie zo persoonlijk maakt? Maatwerk dus!
Samen maken we een mooie herinnering waar je graag op terug kijkt en waar lang met veel plezier over nagepraat zal worden.
Samen beginnen we al ruim voor de grote dag aan de voorbereidingen. We bouwen een band op en besteden veel tijd en aandacht om jullie trouwdag naar een hoger level te tillen.
En tot de grote dag kun je bij ons terecht voor alle trouwvragen en –ideeën. Korte lijntjes zodat jullie huwelijk al in de voorbereidingen een feestje is.

Uniek: onze ‘Duoceremonie’
Dat mannen en vrouwen verschillend zijn wisten we al. Kwamen mannen niet van Mars en vrouwen van Venus?
Hoe anders zijn mannen en vrouwen in denken, voelen, communiceren en liefhebben. Zaken waar mannelijke trouwambtenaren derhalve ook verschillen van vrouwelijke.
Hoe leuk is het dan om in één ceremonie zowel een vrouwelijke én mannelijke trouwambtenaar te hebben?
Als enigen in Nederland (als getrouwde trouwambtenaren) bieden wij deze mogelijkheid.
Mascha én Richard samen!
Wij spreken jullie in de voorgesprekken grotendeels afzonderlijk van elkaar; De gom met Richard en de bruid met Mascha.

Ontspannen genieten van jullie ceremonie en vermaakt worden waarbij jullie jezelf helemaal herkennen? Waar iedereen nog lang over napraat omdat ‘Jullie Ceremonie’: Gezellig, Goed, Gelukkig, Getrouwd en Gezoend is. En wat is hierop jullie antwoord?

Jullie Ceremonie

Wilderen 181
4817 VC Breda

06 – 420 917 48

Eén reactie

  1. We vonden het geweldig met Mascha te ontmoeten en om onze ceremonie te plannen! Ze was professioneel, behulpzaam, creatief en vriendelijk. Samen hebben we de perfecte ceremonie voor onze dag gecreëerd. We zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.