Jullie Ceremoniespreker | Suzanne Lazeroms

Jullie Ceremoniespreker | Suzanne Lazeroms

jullie ceremoniespreker bij trouwbeurs weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Suzanne Lazeroms | Jullie ceremoniespreker,

‘ Wij hadden nooit gedacht dat een ceremoniespreker zo belangrijk zou zijn! ‘

Mijn naam is Suzanne Lazeroms, moeder van twee dochters en samen met de liefde van mijn leven wonen we in het mooie Brabant. Ik ben vrolijk, positief ingesteld en wil graag lachend oud worden. Lachen, ik heb er talent voor! En dit is precies de ‘vibe’ die in jullie liefdevolle ceremonie naar voren komt.
Een bezegeling van de liefde voor elkaar. En wat is er nu mooier dan trouwen. Trouwen maakt gelukkig omdat liefde gelukkig maakt.

Het is, voor mij als jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker, een eer om deel uit te mogen maken van het proces naar jullie grote dag. We gaan hier samen een feestje van maken. En ik ben er om jullie te laten genieten en ontzorgen!

Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jullie verhaal. Vol passie spreek ik tijdens de ceremonie over jullie herinneringen en kijk op de toekomst samen. Hiervoor gebruik ik woorden die jullie raken. Ik ga in gesprek met jullie getuigen, familie en vrienden. En laat dit een mooie rol spelen tijdens de ceremonie. En natuurlijk hoort hier de nodige humor bij! Het wordt een persoonlijke ceremonie, voor jullie op maat gemaakt.

Hebben jullie kinderen? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik bied een speciaal traject aan om jullie kinderen te begeleiden naar de grote dag.
Ik ga aan de slag met verschillende activiteiten. Op die manier worden zij 100% betrokken en weten zij wat ze te wachten staat die dag; wat hun rol is en hoe zij dit samen met mij gaan invullen tijdens de ceremonie. Want uiteraard doen we dat samen. Ik kijk nu al uit naar de waardevolle spontane gesprekken. Kinderen zijn zo eerlijk en puur. Het proces dat ik met hen aan ga, is goud waard! En tovert een glimlach op ieders gezicht.

We gaan van jullie bruiloft een fantastisch moment maken! Een herinnering voor het leven!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! Zullen we eens kennismaken?

Liefs, Suzanne

Jullie Ceremoniespreker | Suzanne Lazeroms

Groenstraat 2
Sprundel 4714 SK

Contact of Afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen….Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met me op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.