Juwelier en Goud Atelier

Juwelier en Goud Atelier

juwelier en gudatelier trouwringen weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Juwelier & Goud Atelier!  

Trouwringen, één van de meest universele symbolen ter wereld. De ronde, ononderbroken vorm van trouwringen, zonder begin, zonder einde, bevestigt dat de liefde tussen twee mensen en het huwelijk oneindig is. 

Elke set trouwringen die wij smeden in ons eigen atelier of bestellen bij een van onze internationale trouwringen leveranciers zijn bijzonder. Wij hopen onze passie die wij voelen voor de trouwringen op jullie te kunnen overbrengen zodat jullie geïnspireerd raken om de unieke trouwring te vinden en de liefde voor elkaar te bezegelen. 

Omdat wij ook de mogelijkheid hebben om de trouwringen zelf te kunnen smeden in eigen atelier zijn jullie verzekerd van niet alleen hoge kwaliteit maar ook de best mogelijke prijs. 

Naast dat wij zelf trouwringen maken hebben wij de grootste collectie trouwringen van Den Bosch. Je vind bij ons de collecties van Edel-Design,Gerstner, Gettmann, Schwarz en Fischer.

Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Daarom is het uitzoeken van de perfecte trouwringen zeer belangrijk. 

Jullie ontvangen een cadeaubon bij jullie bezoek op de weddingfair beurs. Deze kun je bij aankoop van een set trouwringen inleveren. Bij het ophalen van jullie trouwringen ontvangen jullie ook nog een leuke goodiebag!  

Wij ontvangen jullie graag in onze trouwringen showroom, maak vrijblijvend een afspraak! 

Bij ons moet je zijn voor

Juwelier en Goud Atelier

  • Gasselstraat 14
  • 5211 KJ ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Ma: Gesloten *
Di:   10:00 – 17:45
Wo: 10:00 – 17:45
Do:  10:00 – 17:45
Vr:  10:00 – 17:45
Za:   10:00 – 16:45
Zo:   gesloten *
* In overleg is het mogelijk om een afspraak in te plannen op dagen dat wij gesloten zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.