Kale Babs

Oh - Hey you!

Welkom bij Kale Babs,

Ik ben als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand werkzaam bij drie gemeenten in het Brabantse land. Omdat ik ook in mijn dagelijkse werkzaamheden bij deze gemeenten werkzaam ben, werd ik al snel de Kale Babs genoemd door mijn collega’s.

Een prachtige geuzennaam toch?

Waarom Kale Babs?

Zo ook ieder huwelijk. Geaardheid, etnische achtergrond, geloof, het maakt mij niet uit. Dus willen jullie net iets meer tijdens de ceremonie, schroom dan niet om contact te zoeken met mij. Want op deze speciale dag in jullie leven, hoort een passende ceremonie. Ik neem ruim voor de bijzondere datum contact met jullie op en kom het liefste bij jullie thuis voor een uitgebreide kennismaking en meerdere gesprekken. Zodat ik weet wie ik voor mij heb, maar nog belangrijker, zodat jullie weten wie jullie voor je hebben op het moment van het JA-woord.  Samen bespreken we hoe de ceremonie eruit komt te zien.  En passende muziek kan hier zeker ook een onderdeel vanuit maken.

Ik krijg nogal eens de vraag hoe ik mij van andere trouwambtenaren onderscheid. Ten eerste vind ik passende humor een heel belangrijk item om in de ceremonies te gebruiken. Zeg nou zelf, met een bedrijfsnaam als de Kale Babs kun je ook niet anders verwachten? Verder beschik ik over diverse geluidsinstallaties, die ik zelf bedien tijdens de ceremonie.  Hierdoor is de timing van de door jullie gekozen liedjes perfect. Geen gehannes met zenuwachtige familieleden of vrienden die de muziek moeten bedienen. 

Deze trouwambtenaar heeft zijn eigen trouwauto, bij interesse vraag maar eens naar de mogelijkheden. Ik heb werk ook samen met zangeres Femke die voor een hele kleine meerprijs de ceremonie nog intiemer en persoonlijker kan maken. Ook heb ik contacten met ander zangeressen.

….zijn jullie van plan te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan en willen jullie een zeer persoonlijke en bijzondere ceremonie, neem dan contact op met de Kale Babs. Uw trouwambtenaar! En ik kom graag langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek ter kennismaking.

Ik hoor graag van jullie!

Kale Babs

Suikerberk 13
4881 XH Zundert

06 – 539 960 02

Eén reactie

  1. ceremonie
    We hadden een geweldige ervaring met Frank. ZEER vindingrijk, leuk om mee te werken, maakte het proces stressvrij en plezierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.