Karen Trouwt

Oh - Hey you!

Welkom bij Karen Trouwt,

Hoi, Ik ben Karen en sinds 2018 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Best. Terloops merkte ik dat er veel vraag was, buiten de gemeente om, naar een zelfstandig trouwambtenaar of een ceremoniespreker. Omdat ik dit werk altijd met veel enthousiasme doe heb ik besloten om mijn hart te volgen en mijn diensten als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker aan te bieden. Zo kan ik jullie ook buiten de gemeente Best trouwen…in Brabant, door heel Nederland of zelfs in het buitenland.

Als ik jullie ceremonie mag verzorgen mag je uitgaan van een ceremonie die luchtig en fris is met een dosis humor. Ik neem de volledige organisatie op mij, van het begin tot het eind.

Voor mij is het geslaagd als ik jullie gelukkig zie!
Daarom ga ik vooraf op zoek naar wat jullie raakt. Wat is jullie verhaal en wat is de verbintenis met jullie gasten.

Graag nodig ik jullie uit om mij jullie liefdesverhaal te vertellen om zo een mooie ceremonie te realiseren waarbij jullie liefde gevierd gaat wordt.

Karen Trouwt

Ik kan jullie trouwen in heel Nederland én ga ook mee naar het buitenland voor jullie trouwceremonie.

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.