Kelsey Fokkens | Trouwambtenaar

Kelsey Fokkens | Trouwambtenaar

Oh - Hey you!

Welkom bij Kelsey Fokkens ,

Ik ben zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker. Voor mij staat het verzorgen van een ceremonie die bij jullie past op de eerste plaats.

𝙀𝒆𝙣 π™˜π’†π™§π’†π™’π’π™£π’Šπ™š 𝙙𝒐𝙀𝒓 π’Žπ™žπ’‹ π’—π™šπ’“π™―π’π™§π’ˆπ™™ π™žπ’” 𝒆𝙧 π™šΜπ’†Μπ™£ 𝙒𝒆𝙩 𝙝𝒖𝙒𝒐𝙧,
π’Žπ™–π’‚π™§ π™žπ’Œ 𝒛𝙖𝒍 π’‹π™š 𝙀𝒐𝙠 𝙯𝒆𝙠𝒆𝙧 𝙧𝒂𝙠𝒆𝙣 π™žπ’ π’‹π™š 𝙠𝒆𝙧𝒏..

De ceremonie wordt samengesteld door informatie die ik van jullie krijg en input van vrienden, familie of je eigen gezin. Hierdoor wordt de ceremonie verrassend en persoonlijk. Want hoe leuk is het als ineens je beste vriend, broer, moeder of oma met mij mee spreekt op jullie trouwdag door zelf een stukje mee te speechen?

Kelsey Fokkens | Trouwambtenaar

Westland

Info of Afspraak?

I’d love to hear from you!

Ik vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.