Laura regelt het

Oh - Hey you!

𝖧𝖮𝖤 𝖪𝖠𝖭 𝖨𝖪 𝖩𝖴𝖫𝖫𝖨𝖤 𝖧𝖤𝖫𝖯𝖤𝖭?

Vanuit mijn achtergrond in bouw, events, planning en horeca verzorg ik de complete flow van jullie dag: the looks, the feel, the vibe! Ik heb de expertise en ervaring om jullie wensen te overtreffen.

𝖶𝖤𝖣𝖣𝖨𝖭𝖦 𝖯𝖫𝖠𝖭𝖭𝖨𝖭𝖦

Laat mij jullie bijzondere bruiloft van A tot Z ontwerpen met mijn unieke totaalconcept. Van gedetailleerde planning tot verbluffende styling, ik neem de regie zodat jullie zorgeloos van elk moment kunnen genieten.

𝖢𝖤𝖱𝖤𝖬𝖮𝖭𝖨𝖤𝖬𝖤𝖤𝖲𝖳𝖤𝖱

Ontspan en beleef jullie grote dag zonder zorgen met mijn professionele ceremoniemeesterschap voor één dag. Van het welkom tot het laatste afscheid, ik coördineer elk detail, zodat jullie (én jullie gasten) volledig van elk moment kunnen genieten.

𝖲𝖳𝖸𝖫𝖨𝖭𝖦

Geef jullie bruiloft een unieke uitstraling met mijn losse stylingdienst. Ik bedenk een concept, zorg voor de materialen en bouw alles voor jullie op. En breek het na afloop ook weer af!

FAQ

Alles van locatie en leveranciers zoeken tot budgetbeheer en coördinatie op de dag zelf.

Idealiter 12-18 maanden vooraf, maar we kunnen ook last-minute bruiloften plannen.

Coördineert de trouwdag, begeleidt gasten en volgt het draaiboek nauwkeurig.

Start met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een moodboard en stylingplan. We coördineren alles

Bij ons moet je zijn voor

Laura regelt het

Boomgaard 12, Zundert 4881VX

Vanuit deze locatie verzorg ik uw huwelijk in heel Nederland en het Buitenland

 

 

 

Info en contact

We zijn de hele week open om u te helpen met uw bruiloftsplanning. Houd er echter rekening mee dat reacties in het weekend soms wat langer kunnen duren, omdat we op die dagen bezig zijn met het regelen van prachtige bruiloften. Bedankt voor uw begrip!

Vul het formuliertje op deze pagina in en wij nemen zsm contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.