Lidewei Philips | Harpiste en zang Harpiste en Zangeres

Oh - Hey you!

Welkom bij Lidewei Philips,

 

De bruid die binnenwandelt, jullie favoriete liedje wat speelt maar dan net een beetje anders… In een magisch harpjasje!

Met harp en zang mocht ik al vele huwelijksceremonies en -recepties opluisteren. Wat een prachtige momenten zijn dat telkens!

In de woorden van de familie Vos:

“Lidewei haar opluistering maakte de sfeer! Van onze gasten kregen we terug dat ze erg hebben genoten van haar harpspel begeleid met mooie zang. Ook het contact voor, tijdens en na de bruiloft was super. Ze reageert snel, denkt mee en is erg betrokken. Kortom, we bevelen haar warm aan.”

 

Hebben jullie nog vragen, nood aan meer info of willen jullie me boeken? Aarzel niet om contact op te nemen!

Op mijn website vinden jullie ook alvast luisterfragmenten en meer.

 

Tot binnenkort!

Lidewei

Lidewei Philips | Harpiste en zang

Rapenburg 85
4581 AB Vogelwaarde

+32472252411

Eén reactie

  1. Sprakeloos

    Ik kan niet onder woorden brengen hoe ik me voel over Lidewei en haar adembenemende talent. Vanaf de eerste e-mail die ik ontving, was ze uiterst professioneel, geruststellend en begripvol, ze beantwoordde een hele reeks vragen die we hadden, gaf ons zeer nuttige suggesties en hielp ons bij het kiezen van de perfecte speellijst. Tijdens de hele drukte van het organiseren van een bruiloft was het een verademing om met Lidewei te praten, ze nam echt de moeite om ons en onze muzieksmaak te begrijpen. Nadat we haar via FaceTime op de harp hadden horen spelen, werden we meteen verliefd en huurden haar niet alleen in voor de ceremonie, maar voegden ook extra tijd toe voor het cocktailuurtje. Ze speelde niet alleen onze favoriete klassieke muziek, maar ook onze favoriete meest moderne liedjes! Haar heldere en mooie persoonlijkheid verlichtte mijn hele woonkamer en ik wist toen dat ze hetzelfde zou doen op de dag van de bruiloft. Snel vooruit naar de speciale dag, ik kon Lidewei op de harp horen spelen terwijl ik me klaarmaakte in een andere kamer op de locatie. Terwijl ik met mijn vader door het gangpad liep, maakte het horen van haar op de harp dit moment zo magisch en onvergetelijk. Nadat mijn man en ik getrouwd waren verlieten we de ceremonie rond ons favoriete liedje gespeeld door Lidewei op de harp. Het gelukkigste moment van mijn leven. Ik zou Lidewei aan iedereen aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.