Liefde & Lou | Trouwambtenaar

Liefde & Lou | Trouwambtenaar

liefde en lou trouwambtenaar babs ceremoniespreker weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Liefde en Lou,

‘vier de liefde en verbind het geluk’

Trouwen kan tegenwoordig op zoveel verschillende en mooie manieren. Jullie kunnen er je eigen invulling aangeven, en dat geldt ook voor de ceremonie. Met jullie wensen en dromen kunnen we er samen een onvergetelijk moment van maken dat helemaal bij jullie past.

Een ceremonie is tegenwoordig alles behalve onpersoonlijk en standaard. Het kan op de manier zoals jullie dat voor ogen zien!

Een verhaal vol herkenning, uitgesproken woorden die vaak in hoofd en hart blijven hangen, en liefde! Jullie liefde! Want de toespraak gaat niet alleen óver de liefde, nee het is zo te voelen dat het bijna tastbaar is! Dat verbindt en dat, precies dat, is wat ik het liefst doe.

Zelfstandig Trouwambtenaar en Ceremoniespreker

Met jullie wensen en dromen kunnen we er samen een onvergetelijk moment van maken dat helemaal bij jullie past.

Voor als jullie nog een keer stil willen staan bij de belangrijke woorden die jullie elkaar (nog niet) hebben beloofd.

Als jullie huwelijksjubileum een extra ‘touch’ verdient.

Geen huwelijk, geen herbeloftes en geen jubileum maar wél een feest! Ook dan bestaat er de mogelijkheid om het bijzonder en speciaal te maken.

Liefde & Lou | Trouwambtenaar

Oud loosdrechtsedijk 35
1231LP Loosdrecht

Openingstijden

Vul het contactformuliertje op deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

We maken een afspraak op een geschikt moment!

Eén reactie

  1. Milou is een trouwambtenaar waarbij we vanaf het eerste contact merkten dat we snel en duidelijk met haar konden communiceren. In de afspraken die we vervolgens maakten merken we bovendien dat ze ervaren is en vakkundig te werk gaat. We mochten ieder maar liefst vier personen aandragen die een vragenlijst over ons mochten invullen. Daarnaast kregen we zelf ook verschillende vragenlijsten toegestuurd. Genoeg huiswerk dus, maar alles met een goede reden: om een persoonlijk en compleet beeld van ons te kunnen schetsen tijdens de ceremonie. Dat is zeker gelukt! Milou heeft een prachtige speech voor ons geschreven die niet te zakelijk, maar wel professioneel was met een vleugje humor.

    Bedankt voor de fijne contacten!

    Koen & Kayley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.