Lizette Zelfstandig Trouwambtenaar

Lizette Zelfstandig Trouwambtenaar

Lizette trouwambtenaar babs trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Lizette, zelfstandig trouwambtenaar,

Een vrijblijvende kennismaking is de eerste stap. Daarna kunnen jullie tenslotte pas echt zeggen of ik jullie trouwambtenaar mag zijn. Voor die eerste kennismaking kom ik graag bij het bruidspaar op bezoek. In dat gesprek vertel ik jullie graag alles wat je wil en moet weten.

Het benaderen van dierbaren om het bruidspaar heen zorgt voor interactie en betrokkenheid. Dat maakt de ceremonie bijzonder en nog persoonlijker!

Ik ben Lizette Welgraven, 53 jaar en woonachtig in Wageningen. Ik ben een creatieve, artistieke, empathische duizendpoot. Van oorsprong coach en organisator. Ik heb een passie voor verbinding maken en behouden.

Si, si, me casaré contigo -trouwen op Tenerife?!

Trouwen op een prachtig eiland waar bijna altijd de zon schijnt. Dat kan in Tenerife. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op. Ik ken het eiland als mijn broekzak en spreek ik de Spaanse taal vloeiend Ik heb inmiddels vele contacten gelegd en kan jullie tegen aantrekkelijke prijzen locaties aanbieden. Voor het trouwen op Tenerife hanteer ik dezelfde vergoeding als Nederland. Maar dit bedrag is exclusief vliegticket, accommodatie halfpension en overige kosten zoals gemeentelijke kosten. Binnenkort volgt meer informatie over trouwen op Tenerife.

Tot snel! Lizette

Lizette Zelfstandig Trouwambtenaar

6708 SH Wageningen

Openingstijden

Ik hoor graag van je!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.