Lommerrijk | Trouw- en Feestlocatie

Lommerrijk | Trouw- en Feestlocatie

lommerrijk weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Lommerrijk,

Bij Lommerrijk wordt er alles aan gedaan om al jouw huwelijksdromen waar te maken.
De mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn eindeloos. Maak bijvoorbeeld een spectaculaire entree via het water en zeg ‘ja’ in de Terraszaal of buiten op de Landtong met fontein op de achtergrond.

Een ideale locatie om je gehele huwelijksdag te laten plaatsvinden. Lommerrijk beschikt over zes verschillende ruimtes, waardoor je elk gedeelte van jullie trouwdag ergens anders kunt vieren: de ceremonie, receptie, (walking) dinner en een knalfeest als afsluiter.

FAQ

JA, dat kan. Wij zijn tenslotte een officiële trouwlocatie.

Ja dat kan. Je kunt een combinatie kiezen van een trouwceremonie met bijvoorbeeld een receptie, een diner, een feestavond of je laat je de hele dag door ons vertroetelen. Maarrr, slapen doen we thuis / of in een hotel….

Dat doen we zelf! Wij beschikken over een compleet uitgeruste keuken met een team van 5 enthousiaste koks die dagelijks alle catering verzorgt binnen ons bedrijf. Naast onze eigen aanbod van menu’s, buffetten, walking dinners, bittergarnituur etc willen we altijd met jullie kijken naar eventuele persoonlijke wensen die we hierin kunnen verwerken.

De uitstraling van een bruidstaart is heel persoonlijk, en vaak aangepast aan de stijl en kleuren van jullie huwelijksdag. Daarom is het juist leuker dat jullie deze taart zelf aanleveren.

Ja, dat kan. Lommerrijk ligt aan het water en meerdere zalen hebben een eigen terras. Vrijheid, blijheid!

Lommerrijk | Trouw- en Feestlocatie

Straatweg, 99
Rotterdam 3054 AB

Openingstijden

Onze verkoopafdeling is telefonisch bereikbaar:

ma-vr 09:30 – 19:00
zat        10:00 – 19:00
zon       10:30 – 18:00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.