Lumen Hotel en Events

Oh - Hey you!

Welkom bij Lumen Hotel en Events,

Trouwen bij Lumen Hotel & Events in Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een geweldige en verrassende locatie voor jullie trouwdag? Lumen Hotel & Events is hiervoor het juiste adres én een officiële trouwlocatie van de gemeente Zwolle!

Dat betekent, dat jullie er voor kunnen kiezen om jullie bruiloft van begin tot eind te laten plaatsvinden in één of meerdere ruimtes van het complex. Geef bijvoorbeeld het ja-woord op de middenstip van PEC Zwolle, de receptie in een van de Business Loges, het diner in Bluefinger Restaurant en het feest op het Centrale Plein in het Event Center. Na afloop kunnen jullie, en wellicht jullie gasten, overnachten in het geïntegreerde hotelkamers.

Elkaar het Ja-woord geven is een bijzonder moment. Zo’n bijzonder moment verdient een passende sfeer en omgeving. Lumen Hotel & Events beschikt over verschillende ruimtes, van romantische en luxe Business Clubs tot het industriële en moderne Event Center. Een inspirerende locatie, waar wij jullie graag ontvangen als bruidspaar! Kom gerust een keer langs, dan laten wij jullie de verschillende ruimtes en mogelijkheden zien.

Bruidssuite
Jullie mooiste dag in stijl afsluiten doen jullie natuurlijk in de bruidssuite van het geïntegreerde Lumen Hotel. Deze prachtige kamer is comfortabel en beschikt over alle gewenste faciliteiten, zoals een badkamer met ‘rain dance’ douche, een groot hoekbad, een gescheiden toilet en een handmatig in te stellen geluidloze airconditioning. De kamer zal ‘ in stijl’ worden aangekleed met onder andere rozenblaadjes en een fles champagne. Uiteraard zal de volgende ochtend, op het door uw gewenste tijdstip, een heerlijk ontbijt op de kamer geserveerd worden.

Lumen Hotel en Events

Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Eén reactie

  1. We hebben ons bruiloftsfeest bij Lumen gevierd en daarna overnacht in de bruidssuite. Super mooie locatie en prachtige kamer met een heerlijk bad. Onze bruiloft kon niet beter afgesloten worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.