Marry On

Marry On

Oh - Hey you!

Welkom bij Marry On,

Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik ben Persoonlijk, liefdevol en enthousiast. Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. Trouwen als prinsen en prinsessen in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft.

Graag neem ik jullie aan de hand mee naar een ceremonie die betoverd en vooral ook bijblijft. Je kunt trouwen op de plek waar je maar wilt, op ieder tijdstip en alle dagen van het jaar. De toon van jullie dag wordt gezet met een mooie ceremonie, 1 die gevuld is met liefde.

Wat doe ik voor jou

We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag.

Ik luister graag naar jullie verhaal om zodoende een geweldige speech voor te bereiden. Wanneer jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar inschakelen is bijna alles mogelijk. Jullie hebben de regie in welke plaats jullie gaan trouwen. Marry-on trouwt jullie in iedere gemeente van Nederland. Dit regelen wij samen.

Ik zet de mogelijkheden voor jullie op een rijtje;

Trouwen jullie in een gemeente in Nederland  en jullie worden graag getrouwd door mij word ik voor één dag benoemd als trouwambtenaar voor deze gemeente. Wanneer jullie trouwen in de gemeente Moerdijk, kan ik jullie helaas niet trouwen. Ik heb wel heel veel leuke collega’s die jullie graag trouwen.

Willen jullie op een bijzondere locatie of op een afwijkend tijdstip trouwen?

Ik help jullie hier graag mee en zal jullie hierin goed adviseren wat de mogelijkheden zijn.

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het JA woord geven

Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Marry On

Voorste Monnikenland 6
4741 DZ Hoeven

06 – 137 657 56

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here