Marry On Trouwambtenaar

Marry On Trouwambtenaar

marry-on Trouwambtenaar Babs WeddingFair Trouwbeurs

Oh - Hey you!

MARRY ON – MARION VAN MERODE BALKHUYZEN

“Een Top huwelijk zit hem niet alleen in het budget, het weer, locatie of bubbels, maar in de mensen!”

Wat doe ik het aller, allerliefste? Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. 

Beëdigd trouwambtenaar. Ceremoniespreker. Boerendochter, Getrouwd. Moeder van 2. Lachebek, Regelaar. Perfectionist. Eigenwijs. Onafhankelijk. Vrolijk. Positief. Gelukkig.

Maak het persoonlijk!

Het huwelijk is een mooi verhaal. Zo trouwen prinsen en prinsessen in sprookjes. En daar is mijn fascinatie op zeer jonge leeftijd al begonnen: JA, ik wil. Zo laat ik jullie het huwelijk ook ervaren. Graag nodig ik jullie uit om te zien of er een klik is.  Ik neem de tijd om naar jullie verhaal te luisteren. We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie, die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. 

Kennismaking

Eerst maken wij een afspraak om elkaar te leren kennen en jullie huwelijkswensen te bespreken bij mij thuis onder het genot van een koffie met iets lekkers. Wanneer jullie denken, ja het klikt, dan maken we een vervolgafspraak en trekken we de bubbels open om te toosten op onze samenwerking, de weg naar het huwelijk is net zo mooi als het huwelijk zelf

De voorbereiding

We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag.

Huwelijksvoltrekking

Ben je bereidt om met een open hart jullie levens te verbinden, jullie dromen waar te maken, jullie avonturen te omhelzen en samen herinneringen te maken? Wanneer het antwoordt JA is, beloof ik jullie een ceremonie die gevuld is met liefde en de juiste dosis humor.

Net dat kleine beetje meer, het JA woord met een personal touch.

Drinken we binnenkort een bakkie koffie?

Liefs, Marry On  x

Marry On Trouwambtenaar

Voorste Monnikenland 6
4741 DZ Hoeven

06 – 137 657 56

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.