Mary You Trouwambtenaar

Oh - Hey you!

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Hoe heerlijk is het om alvast te fantaseren over de mooiste dag van jullie leven. Trouwen is een feestje. Lukt het met alle voorbereidingen? Als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker wil ik jullie daar graag bij helpen.

Met volle overtuiging durf ik te zeggen dat deze rol mij op het lijf geschreven is. Ik ben een mensenmens en vind het in één woord, GEWELDIG! Ik heb ruime ervaring met spreken in het openbaar.
Het is voor mij een eer jullie verhalen te mogen vangen, te vormen en vertellen. Vanuit mijn hart, persoonlijk en sprankelend.

Mijn naam is Mary van Langevelde. Zelf getrouwd in 2021.
Samen met mijn man Richard woon ik in de historische vesting van Hellevoetsluis. Ik heb twee lieve bonuskinderen die inmiddels zelfstandig zijn. Mijn achtergrond als adviseur marketing en communicatie sluit mooi aan bij mijn passie als trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Bij mij moet je zijn voor

Mary You Trouwambtenaar

Ik ben beëdigd trouwambtenaar en benoemd bij de gemeente Goeree-Overflakkee. Als BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, mag ik in heel Nederland het huwelijk officieel voltrekken.

Kennis maken

Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken. Hebben we de klik? Dan is dat de basis voor een mooie reis op weg naar jullie trouwdag.

Vul het formuliertje op deze pagina aan dan neem ik zsm contact met jullie op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.