Memorable Moments

Oh - Hey you!

Welkom bij Nicole de Vos for Memorable Moments,

Op jullie trouwdag vier je de liefde, samen met mensen die belangrijk zijn voor jullie. Alle keuzes die je maakt voor je bruiloft passen bij jullie als bruidspaar. Dat geldt dan toch ook voor de persoon die je huwelijk mag voltrekken? Kies voor een trouwambtenaar die bij je past. Misschien ben ik dat wel. Kom kennismaken met me op de beurs en wie weet klikt het zo leuk dat ik jullie mag trouwen!

Het voelt als thuiskomen

Mijn huwelijksceremonies zijn informeel; geen tijd voor verhalen over het gebouw, de gemeente of het weer maar alle aandacht voor dat waar het om moet draaien op een bruiloft; jullie. Tijdens mijn verhaal leunen jullie gasten achterover en worden ze, samen met jullie als bruidspaar zelf, meegezogen in júllie liefdesverhaal, en niets anders dan dat.

Een ceremonie verzorgd door mij, voelt als een ontspannen bijeenkomst met familie en vrienden. Het voelt als een avondje op de bank (of onder de overkapping in de tuin) met een goed glas wijn (of bier), lekkere hapjes en een dekentje. Er wordt gelachen (soms heel hard) en er valt misschien wel een traan (of meer) van emotie, gemis of trots. Het voelt als een intiem avondje op de bank met je lievelingsmuziek of film. Het voelt als thuiskomen.

Memorable Moments

Jacob Catsstraat 41
3245 RH Sommelsdijk

Kennis maken?

Vul het formuliertje hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.We maken een persoonlijke afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.