Met Suzet

Oh - Hey you!

Welkom bij SUZET,

Florist. Buitenmens. Creatieveling. Spring in ‘t veld. Kleine vrijbuiter. En: Gek op mensen verblijden door middel van bloemen. Ik wil je hun schoonheid laten zien, en jou inspireren om nog meer geluk uit bloemen te halen.

Op jullie mooiste dag zorg ik dat de bloemstyling perfect naar jullie wens is. Het bloemwerk zal de sfeer en uitstraling naar een nog hoger niveau tillen. Ik denk graag in alles mee, en maak jullie dag nóg mooier – met liefde.

Wil je jullie gasten verrassen met de Pluktruck? Dan kom ik langs met de bakfiets vol bloemen. Zo kan ieder zijn/haar eigen corsage samenstellen. Liever met een ander doel? Laten we samen bedenken wat helemaal passend is voor jullie.

Op de beurs kunnen we kennis maken en ontdekken of we een match zijn….

Met Suzet

Amsterdamsestraatweg 239A,
3551 CC Utrecht

Info en afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.