Miracle Weddings by M&M | Trouwen in Italië

Benvenuto a Miracle Weddings by M&M

Welkom bij Miracle Weddings by M&M,

Wij zijn Manuela & Mirelza het gezicht achter Miracle Weddings. Wij zijn 2 vriendinnen met 1 droom bruiloften organiseren in het land van de liefde Italië.

Wij werken met 2 toplocaties in Italië. Villa Alwin Beach Resort wat wordt gerund door Alwin & Bionda. Deze locatie is een luxe Glamping in Cupra Marittima aan de Adriatische zee. Deze locatie beschikt over 55 luxe tenten en de loop afstand naar het strand is 1 min. Er kunnen hier kleine en intieme bruiloften georganiseerd worden tot grote bruiloften. Houden jullie van zon, zee en strand dan is dit jullie locatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Casa Biron een kleinschalige B&B wat wordt gerund door Ronnie en Bianca in het plaatsje Pietralunga. Deze locatie ligt tussen de mooie heuvels in Umbrië.
Rondom de locatie vind je kleine middeleeuwse dorpjes, kleine watervallen en wijnvelden.
Willen jullie een kleine intieme bruiloft met max 35 pers. met veel natuur, watervallen en omringt met kleine middeleeuwse dorpjes dan is dit jullie ideale trouwlocatie.

FAQ

Villa Alwin Beach Resort vind je direct aan de Adriatische zee bij de badplaats Cupra Marittima. De luxe

tenten liggen direct op het strand, het uitzicht van de Seaview tenten is dan

ook fenomenaal met de zee voor je veranda.

Casa Biron in Pietralunga aan de voet van de Apennijnen in het groene hart van Umbrie in het midden van Italië is er een gezellige B&B.

Natuurlijk lichten we een tipje van de sluier op: Iets groens dragen in de nacht voor de bruiloft voor de bruiloft brengt geluk en rijkdom aan het bruidspaar. We vertellen je graag meer over trouwen in Italië.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miracle Weddings by M&M | Trouwen in Italië

Soldatenplein 3
Middelharnis 3241EL

Openingstijden

Ma: 09:00 – 21:00
Di:   09:00 – 22:00
Wo: 09:00 – 22:00
Do:  09:00 – 22:00
Vr:   09:00 – 22:00
Za:   09:00 – 17:00
Zo:   alleen op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.