Miraeus | Cocktail catering en workshops

Miraeus | Cocktail catering en workshops

🍹 miraues cocktail catering workshop bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Miraeus,

Wij van Miraeus richten ons op cocktailworkshops en -catering met een extraatje. Tijdens de workshops richten wij ons op een gezellige tijd waarbij socializen centraal staat. De interactieve workshops zijn een ideaal moment om samen te komen met collega’s, vrienden en kennissen. Om zo bij te kletsen onder het genot van een heerlijk zelfgemaakte cocktail.

Tijdens de catering services richten wij ons op professionele cocktails passend bij de wens van de klant. Wij werken uitsluitend met dagverse producten, premium spirits en mixers en huisbereide likeuren en siropen. Er wordt extra veel aandacht besteed aan de presentatie en de afwerking van de cocktails. Ook zorgen wij ervoor dat we ongeacht de omvang van het event een vlotte service kunnen garanderen door een doordachte mise-en-place en een krachtig team te voorzien.

Ons assortiment is praktisch eindeloos en bestaat uit zowel eeuwenoude klassiekers als eigen creaties. Afhankelijk van jullie wensen kan er ook een unieke cocktail voor uw event bedacht worden.

Missie
De missie van Miraeus Nederland is om van cocktails een feestje te maken, iets wat wij bij elke gelegenheid kunnen. Door mooie, goede en verantwoorde producten, een team waar plezier voelbaar is, liefde voor het vak en een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Hierbij worden de kernwaarden; betrokken, creatief, innovatief en flexibel met zorg nageleefd.

Visie
Of het nu gaat om het bruiloft, een groots feest of een vrijgezellenfeest; Cocktails zijn een onmisbare factor voor een goede sfeer, en dat wordt steeds belangrijker. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken we overal een geweldig feest van. Het plezier dat wij hebben in wat we doen, proeft en ziet u terug in alles wat we maken. En kwaliteit: dat is vanzelfsprekend, het liefst met lokale, biologische en restproducten. Maar ook door onze flexibiliteit en betrouwbaarheid zorgen wij voor een extra dimensie op elk evenement. Dat is onze visie!

Bij ons moet je zijn voor

FAQ

Onze cocktailbar kan de eyecatcher van jouw bruiloft of receptie worden. Verwen jouw gasten met high-end cocktails, een professionele service en een aantrekkelijke bar. Maak indruk!

Elk feest verdient een waardig alcoholvrije aanvulling of alternatief. Met onze mocktails worden jouw gasten even intens verwend als bij onze klassieke cocktailbar.

De basis bestaat uit een proeverij van 5 tot 9 soorten uit de dranksoorten: Rum, Gin, Whiskey en Tequila. De tastings duren 1 tot 2 uur.

Miraeus | Cocktail catering en workshops

Esdoornstraat 18C
Utrecht 3551 AJ

Openingstijden

7 dagen in de week inzetbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.