N Design

N Design

Oh - Hey you!

Welkom bij N Design,

N Design staat bekend om de technische kennis van high-tech materialen en productiemethoden om sieraden te ontwikkelen. Wij ontwerpen en vervaardigen moderne trouwringen en sieraden, denk ook aan relatiegeschenken met een eigentijdse uitstraling.

Zoek je handgemaakte sieraden van goud, zilver of titanium? Dan ben je van harte welkom bij Ndesign. Wij ontwerpen en maken moderne sieraden met een eigentijdse uitstraling.

Eigen ideeën zijn meer dan welkom! In overleg maken wij jouw droomring. Daarbij zijn wij ook nog eens heel voordelig, voor de prijs van uw juwelier maken wij een uniek handgemaakt sieraad.

Reparatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in goud, zilver, titanium, edelstenen en diamanten.
 
Specialist in lasergravures. Dit is moderne methode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld. 

FAQ

Ontwerpen en vervaardigen van moderne en unieke sieraden.

Reparatie? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in goud, zilver, titanium, edelstenen en diamanten.

Jazeker, wij staan in de regio bekend om onze lasergravure. Daarin ben ik gespecialiseerd.

Lasergravure is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld.

Wij zijn ook nog eens heel voordelig, voor de prijs van een juwelier maken wij een uniek handgemaakt sieraad.

Ik maak alles in eigen atelier. Het kan dus snel, maar het ligt een beetje aan de werkdruk. Houd daarom het liefst minimaal 3 maanden aan.

N Design

Ubbenaseweg 3
9491AA Zeijen

Openingstijden

Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.30 to 18.00 uur, Bel even voor een afspraak!

Eén reactie

  1. We hebben zowel de verlovingsring als onze trouwringen van N Design gekocht. We zijn erg blij met de kwaliteit van wat we hebben gekozen en er waren genoeg aantal stijlen waaruit we konden kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.