Pure weddings & events

Pure weddings & events

pure weddings en events by peggy weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Pure by Peggy weddings & Events,

Van het eerste gesprek tot het moment dat jullie “ja” zeggen: ik zorg ervoor dat elke seconde perfect is. Trouwen zonder chaos en met sparkles.

Hi! Ik ben Peggy van Aert, ervaren weddingplanner en eventmanager en het gezicht achter Pure by Peggy. Samen met mijn vriend, ons dochtertje én onze hond, woon ik in het fijne Etten-Leur.

Ik ben enthousiast, word blij van structuur en krijg energie van plannen en organiseren. Ook geniet ik van gezelligheid, vind ik mezelf grappig (haha) en hou ik ervan om mijn leven wat extra kleur te geven. Bij mij thuis is het altijd één groot feest! Verborgen in mijn voorraadkast vind je altijd een zakje borrelnootjes en een flesje wijn – just in case.

Peggy van Aert 💜

Pure weddings & events

Harmoniumhof 4
4876 VV Etten-Leur

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.