Reflex Dj-show op je bruiloft

Reflex Dj-show op je bruiloft

reflex dj disco show op je bruiloft regio weddingfaireindhoven

Oh - Hey you!

Bruiloft-dj’s spelen een grote rol in het succes van jouw huwelijksreceptie. Ze bepalen de sfeer die jouw grote dag kan maken of breken.

Een professionele bruiloft-dj biedt je een soort planningstool. Je gaat dit maar één keer doen, dus je hebt wat hulp nodig om de perfecte afspeellijst te maken. Deze planningstool helpt jouw ​​bruilofts-dj-service jullie als koppel te leren kennen en onvergetelijke ervaringen te creëren.

Jullie wensen staan voorop

Met ruim 20 jaar ervaring in bruiloftsfeesten is er niets wat de dj’s van Reflex nog niet meegemaakt hebben. Al is ieder feest uniek, altijd gaat het dak eraf!

We beginnen rustig op de achtergrond, zodat bij binnenkomst iedereen even bij kan praten. Na de opening/openingsdans bouwen we de sfeer steeds verder op, net zolang tot iedereen helemaal los gaat. Ongeacht leeftijd, achtergrond of muzieksmaak.

We vinden het belangrijk dat jullie precies het feest krijgen dat jullie voor ogen hebben. Je trouwdag is tenslotte een van de mooiste dagen van je leven! Daarom komt de DJ die je boekt voorafgaand aan de bruiloft graag een keer langs om jullie wensen tot in detail door te nemen.

Bij ons moet je zijn voor

Reflex Dj-show op je bruiloft

Postadres:
Guy de Maupassantlaan 17
5629 PE Eindhoven

We werken door heel Nederlad en het buitenland

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.