Romy fotografie | Romy Brummelkamp

Romy fotografie | Romy Brummelkamp

Romy fotografie | Romy Brummelkamp bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Romy Fotografie,

De bruiloft wordt één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag om te herinneren. Een dag om later met plezier op terug te kijken. Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die jullie bruiloft op een romantische, dromerige manier vastlegt. Ik doe dit met liefde. Zo kunnen jullie de dag steeds weer opnieuw beleven als jullie het trouwalbum open slaan. Lees verder en ontdek hoe ik te werk ga om jullie speciale dag vast te leggen.

Met mijn oog voor details en lichte fotografiestijl zijn jullie verzekerd van prachtige, pure foto’s. Het kleurenpalet waar ik het liefst mee werk zijn aardetinten zoals bruin, zand, terracotta, beige en taupe. Om tot het mooiste resultaat te komen raad ik aan om foto’s te maken op een locatie met open gebied. Denk aan een zandvlakte, een heide, of een klein strand. Omdat ik in heel Nederland actief ben, weet ik een hoop prachtige locaties te vinden. Bruiloft in het buitenland? Ik reis (heel) graag mee!

Het is mijn missie om alle wensen die jullie hebben waar te maken. Om de mooiste droomfoto’s te realiseren bespreken we alles tot in de puntjes: niets is te gek. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf denk ik mee over hoe we tot het mooiste resultaat kunnen komen.

De vrolijkste trouwfotograaf, dat ben ik! Met mijn enthousiasme en spontaniteit maak ik van elke fotoshoot een feestje. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Waar nodig help ik om jullie lekker te laten ontspannen voor de foto’s. Jullie verhaal leg ik vast in lichte, romantische droomfoto’s.

In juli 2017 ben ik getrouwd met, voor mij, de liefste en leukste man. Samen hebben we 4 kinderen gekregen, waar we iedere dag van genieten. Aan huis heb ik mijn eigen fotostudio met ontvangstruimte. Die ontvangstruimte gebruik ik om mijn klanten te ontvangen… en om te feesten! Ik ben gek op feestjes en vind dan ook iedere dag wel een reden voor een feestje!

Romy fotografie | Romy Brummelkamp

Berkendijkje 8
Beek en Donk 5741 HP

Info of afspraak?

Fotoshoots en bruiloften zijn uiteraard op afspraak. Voor vragen of opmerkingen ben ik 24 uur per dag bereikbaar, ik reageer zo snel mogelijk. Vul het formuliertje op deze pagina even in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.