Samen met Roos

Oh - Hey you!

Welkom bij Samen met Roos,

Het is een voorrecht en een grote eer om op een van de mooiste momenten van jullie leven een bijzondere bijdrage te mogen leveren. Als trouwambtenaar doe ik dan ook niets liever dan het geven van woorden aan jullie liefde, het delen van jullie verhaal, het ontwerpen en creëren van jullie ceremonie!
De ceremonie waar jullie samen naar uitkijken, het moment waar alles bij elkaar komt en waar het eigenlijk allemaal om draait. Waar de vraag der vragen aan jullie gesteld wordt en jullie natuurlijk volmondig JA zullen zeggen tegen elkaar.

In een persoonlijk gesprek leer ik jullie kennen, vertellen jullie over jullie liefde en leven. We bespreken wat jullie belangrijk vinden en wat jullie wensen zijn.. Zo creëren we samen de ceremonie waar jullie voor altijd met glunderende gezichten en een hart vol mooie herinneringen op terug kunnen kijken en zeggen; dit ging over ons en het was precies hoe het moest zijn.

FAQ

Ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Roos Laarman Dusseljee, trouwambtenaar. Maar ook trotse moeder van twee kleine jongens en zelf getrouwd met mijn liefste. Ik ben een vreselijke romanticus dus hou van de liefde en dan natuurlijk vooral…de liefde vieren!

Natuurlijk! Met mijn 20 jaar ervaring als juf in het basisonderwijs durf ik wel te zeggen dat dit een specialiteit is . Er zijn zo veel leuke manieren om jullie liefsten erbij te betrekken!

Trouwen in het buitenland is een droom voor veel bruidsparen. Het is een eer om onderdeel uit te mogen maken van een destination bruiloft. Want JA ik reis graag naar mooie idyllische trouwlocaties in binnen maar ook buitenland!

Bij ons moet je zijn voor

Samen met Roos

van Uytrechtlaan 16
Castricum 1901JL

Openingstijden

Alle tijden zijn bespreekbaar, zelfs als jullie willen trouwen om middernacht omdat dat voor jullie een speciaal moment is kunnen we dit doen!

Vul het contactformuliertje op deze pagina in en ik neem z.s.m. contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.