Scope Shooting | Vrijgezellenuitje

Scope Shooting | Vrijgezellenuitje

scope shooting bij weddingfair bruidspaar

Oh - Hey you!

Welkom bij Scope Shooting,

Hoe tof is het, dat je gasten op de bruiloft elkaar al kennen vóór het feest. Neem jouw dames of heren mee naar een indrukwekkende schietles. Onder leiding van een professionele instructeur ga je een slag met een geweer.

Op een keurige binnenschietbaan voor de korte afstand of in een vintage omgeving op de lange baan, schieten is rust. Even helemaal focussen op jezelf en je schot.  

Toe aan mindfullness, betere concentratie of betere focus? Kom schieten! Je hoeft niks te kunnen, hebt geen wapen of vergunning nodig dus probeer het gewoon uit. Ook voor je team of vriendengroep te boeken.

Adem * Focus * Schot

Schieten zorgt voor rust in je hoofd en in het hier en nu zijn.

Na 15 jaar schietlessen gegeven te hebben bij defensie heb ik besloten om les te geven aan ondernemers om hen meer te leren in het moment te zijn en te focussen op wat echt belangrijk is; het doel.

Er wordt geschoten met wapens op luchtdruk, pistool, karabijn, geweer op korte (10-25m) en lange afstand (100m) en er is de mogelijkheid met een volautomatisch wapen te schieten.

Bo Helsloot

Bij ons moet je zijn voor

Scope Shooting | Vrijgezellenuitje

Sint Antoniusstraat 32
Oosterhout 4902 PV

Openingstijden

Di – Do:  09:00 – 21:00
Vr:   09:00 – 12:00
Za:   10:00 – 14:00
Zo – Ma:   in overleg. Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.