SpecialWords

Oh - Hey you!

Het bubbelt en het bruist…..

……want jullie gaan trouwen! Jullie gaan JA zeggen tegen elkaar, JA zeggen tegen de liefde van je leven. En hoe mooi is het als je dat kunt doen in een ceremonie die voor jullie op maat is gemaakt.

Jullie eigen droomceremonie…

….speciaal voor jullie ontworpen.

Een verrassende entree, lieve woorden van je beste vriendin en een mooie rol voor jullie kids?

Alles, (ja, echt alles!) is mogelijk en ik help jullie graag zo’n ceremonie te creëren. Met een goede opbouw, met de juiste balans tussen kippenvel en schaterlach en vastgelegd in een draaiboek. Spetterend, of juist klein en ingetogen? In ieder geval een belevenis die jullie trouwdag echt persoonlijk en bijzonder maakt!

Jullie eigen trouwambtenaar

Kiezen jullie mij als jullie trouwambtenaar dan maken we samen een superleuke
“het-genieten-is-al-begonnen-reis” op weg naar jullie Grote Dag. Niet 1 gesprek vlak voor jullie trouwdag, maar een compleet voortraject met mooie gesprekken en het SpecialWords Homework.

Samen op pad, langs het verhaal van jullie liefde, waardoor jullie jawoord echt betekenis krijgt.

Waarom SpecialWords?

Ik ben Dorenda van Zijl, getrouwd met de liefde van mijn leven, dol op reizen, muziek en op heel veel andere dingen die het leven leuk maken. Ik zie de trouwceremonie als het kloppend hart van iedere trouwdag, hét moment om de liefde te vieren.

En omdat elke liefde uniek is, moet een ceremonie dat ook zijn. En daarom ben ik met SpecialWords gestart.

Wat een cadeautje als jullie het verhaal van jullie liefde met mij willen delen. Ik ga ermee aan de slag en verpak het in woorden. Op jullie trouwdag pakken we het samen uit….jullie Special Love Story. Warm, vol interactie, maar vooral op jullie lijf geschreven.

Let’s start the adventure!

Vragen of gezellig kennis maken? Ik kijk ernaar uit iets van jullie te horen.

Bij ons moet je zijn voor

SpecialWords

Zwanendreef 18, 2665 EM Bleiswijk

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.