Sprekende Liefde | Babs

Sprekende Liefde | Babs

Oh - Hey you!

Welkom bij Sprekende Liefde,

Jullie zijn stapelgek op elkaar en weten het helemaal zeker: Jullie gaan trouwen! Op een prachtige locatie in het bijzijn van al jullie familie en liefste vrienden staan jullie stralend op jullie allermooist tegenover elkaar. Tijdens de ceremonie wordt de liefde gevierd en is jullie liefde voelbaar in elke vezel en ver daar buiten. Precies dat, die voelbare liefde, is wat we in haar volste glorie gaan vieren op jullie trouwdag.

Ik ben Charlotte en 30 jaar jong. Ik ben geboren in het kleine dorp De Lier waar ik opgroeide tussen de glazen kassen en trossen tomaten. Als kleine Charlotte stond ik uren te zingen en theatervoorstellingen te spelen en leek het tuindersleven niet echt geschikt voor mij.

Liefde delen, doe ik graag. Met mijn gezin, familie en fantastische vrienden. Ik ben een echte bourgondiër en verzorg met alle liefde heerlijke borrels om met een goed glaswijn samen gesprekken te voeren en vooral heel hard te lachen!

Als trouwambtenaar heb ik écht het aller leukste beroep. Ik ben nieuwsgierig naar verhalen, de liefde en naar jullie als mens. Ik neem een duik in jullie liefdesverhaal en vertel jullie verhaal tijdens de ceremonie met al mijn enthousiasme, warmte en liefde.

 

Charlotte van de Velde

Sprekende Liefde | Babs

Rosa Manussingel 77, 1963 BC Heemskerk

Openingstijden

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.