Studio Framed

Oh - Hey you!

Welkom bij Studio Framed,

Als jullie stralen, voel ik vreugde in mijn hart. Het moment waarop de bruid me haar gekozen jurk toont, juich ik met haar mee. Ik sta klaar om jullie onvergetelijke dag naadloos te laten verlopen. Vertel me jullie liefdesverhaal; laten we nieuwe herinneringen creëren die een leven lang zullen schitteren.

Mijn naam is Michelle en als fotograaf van Studio Framed zorg ik dat jullie verhalen om worden gezet naar kleine digitale schilderijen. Een fotoserie die je met de hele wereld wil delen. En als fotograaf begeleid ik je zorgeloos door dit proces heen. Dus ben jij een mama die de band maar haar kindje’s wil vereeuwigen aan de muur? Of misschien zeggen jij en je partner binnen kort wel het kleine woordje ja maar willen jullie dat groots delen of misschien heel persoonlijk in een eigen album bewaren? 

Dan ben je bij Studio Framed aan het juiste adres!

Studio Framed

Harderwijk

Info of afspraak maken

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.