Susil’s Bruidsatelier

Susil’s Bruidsatelier

Oh - Hey you!

Welkom bij Susil’s Bruidsatelier,

We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het maken, vermaken en ontwerpen van trouwjurken. Je kan er dus vanuit gaan dat je professioneel geholpen wordt. We hebben de kennis van de materialen, het vrouwelijk figuur en we blijven op de hoogte van de laatste trends.
Elke aanvraag en elke klant begroeten wij met enthousiasme. Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons en nemen daarom alle tijd voor jou. Onze passie is nog steeds een aanstaande bruid te zien stralen in de bruidsjurk van haar dromen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij eventueel voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan met veel plezier voor je klaar!

Kenmerken

Susils Bruidsatelier wordt gerund door moeder Gerda en haar dochter Susan

We zijn te vinden op een bruidsboerderij, waar je in een gemoedelijke sfeer en met vakkundig advies jouw trouwjurk vindt. Naast een royale collectie betaalbare trouwjurken is er ook de mogelijkheid voor een exclusief eigen ontwerp

We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het maken, vermaken en ontwerpen van trouwjurken. Je kan er dus vanuit gaan dat je professioneel geholpen wordt. We hebben de kennis van de materialen, het vrouwelijk figuur en we blijven op de hoogte van de laatste trends

Wellicht wil je bij een trouwjurk een eigen aanpassing zodat jouw trouwjurk  net weer even anders is. Omdat wij een eigen naaitatelier zijn kunnen we alle veranderingen en het vermaken van de trouwjaponnen zelf doen

Wij proberen altijd mee te denken met de wensen van de klant. Iedereen is ten slotte uniek. Wij zijn goed in het vinden van creatieve oplossingen voor de bruiden die net even wat anders wensen dan de trouwjurken uit de standaard collectie.

Wie weet heb je een speciaal verzoek aan ons waarbij we rekening moeten houden tijdens het uitzoeken van jouw trouwjurk. We helpen jou er graag bij!

Quotes

Susil’s Bruidsatelier

 Goorsteeg 23
3882 LE Putten

06 – 202 220 46
06 – 199 045 25

Openingstijden

Ma: 09:00 – 18:00
Di:   09:00 – 18:00
Wo: 09:00 – 18:00
Do: 09:00 – 18:00
Vr:  09:00 – 18:00
Za:   09:00 – 18:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.