Taartjes van Assie

Taartjes van Assie

taartjes van assie bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Taartjes van Assie,

Taartjes van Assie…
Da’s pas pure passie!

Een taart kun je tegenwoordig overal kopen. Maar hoe zet je nu iets exclusiefs op tafel met een verse en pure smaak dat er ook nog eens als een kunstwerk uitziet? Een unieke en overheerlijke taart of cupcake die precies bij jouw wensen en smaak past? De creaties van Assie zijn altijd exclusief op maat gemaakt! Geen pakjes, zakjes of potjes, maar alles huisgemaakt met verse ingrediënten.

Taart op maat

Het voordeel van een taart op maat? Bijna alles is mogelijk! Van een luchtige cake met confiturenvulling tot een biscuit met koffiesmaak. Liever chocoladestukjes door het beslag en een ingewikkeld geboetseerde decoratie? Ook dat kan. Voordeel is dat alles wat Astrids ogen zien, haar handen vrijwel altijd kunnen maken.

Bovendien is haar enthousiasme en passie aanstekelijk. Met veel liefde en toewijding stort zij zich op iedere taart of cupcake als ware het een persoonlijk kunstwerk. Vaak zelfs wekenlang. Zo bakt, kneedt, rolt en boetseert ze met veel kennis en creativiteit. Zo krijgt iedere klant precies wat hij wenst en het liefst nog meer.

Over Astrid

Een heuse master in Cake Art heeft ze inmiddels, maar daarvoor is Astrid wel 8 jaar lang aan de studie geweest. Een hobbymatige taartenbakster kan ze zichzelf dan ook allang niet meer noemen. Haar creaties lijken wel regelrecht uit een kunstmuseum te komen. Niet alleen is alles vers en huisgemaakt, ook zijn de baksels van Assie altijd exclusief en uniek omdat ze geheel naar wens gemaakt worden.

Dus een naked cake met fruit erop? Doen we! Een drip cake met echte bloemen? Geen probleem! En die bruidstaart met meerdere lagen in verschillende smaken en kleuren met de meest sierlijk geboetseerde decoratie erop? Het kan Astrid niet uitdagend genoeg zijn! In haar huiselijke werkruimte in De Zilk maakt ze de lekkerste, mooiste en meest kunstzinnige taarten in deze omstreken.

 

FAQ

In ieder taart zit veel tijd, aandacht en liefde. Daarom is het belangrijk dat bestellingen op tijd binnen zijn. Een bruidstaart graag minimaal 6 weken van tevoren bestellen.

Kleinere taarten of cupcakes met minder decoratie kunnen korter van tevoren besteld worden.

Uiterlijk 4 weken van te voren vragen wij een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag dient 3 weken voor levering betaald te worden. Dit wordt gebruikt om de speciale ingrediënten die de taart uniek maken, op maat in te kopen. Een taart die niet betaald is, wordt die reden dan ook niet geleverd.

Wanneer het jou uitkomt! Langskomen kan iedere werkdag, maar omdat Astrid aan huis werkt, kunnen afspraken ook in het weekend of ’s avonds ingepland worden.

Taartjes van Assie

P J Warmerdamstraat 3,
2191 BT DE ZILK

 

Openingstijden

Maak s.v.p. een afspraak. Dat kan op elke dag en avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.