The curly weddingplanner

The curly weddingplanner

Oh - Hey you!

Welkom bij The Curly Weddingplanner,

Het liefste zorg ik ervoor dat anderen het naar hun zin hebben en niks, maar dan ook niks, te kort komen.

Mijn naam is Doortje van Esch, geboren in het prachtige ’s-Hertogenbosch, waar de liefde voor gezelligheid en bourgondisch genieten is ontstaan. Momenteel ben ik 26 jaar en eigenaresse van mijn eigen bruiloftsplanning bedrijf, vernoemd naar mijn herkenbare bos krullen; The Curly Weddingplanner.

Nadat ik mijn bachelor International Business Administration en master Marketing Management te Tilburg Universiteit had afgerond, wist ik nog niet helemaal zeker wat voor carrière voor mij weggelegd zou zijn. Al tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ondernemen in mijn bloed zit en dat ik iets voor mezelf wilde gaan beginnen. Maar wat doe ik het dan het allerliefste? Waar ben ik het allerbeste in? Waar word ik het meest gelukkig van? Toen wist ik het!

 

Alles tot in de puntjes organiseren, netwerken, muziek, eten & drinken, maar vooral… zorgen dat anderen het naar hun zin hebben en niks, maar dan ook niks, te kort komen. Iets moois neer zetten. Iets unieks. Iets met heel veel liefde. Zo zag ik plotseling mijn perfecte carrière voor me. Ik word weddingplanner. Ik ga het hélemaal zelf doen én ik ga het rocken!

The curly weddingplanner

5246 EK, Rosmalen

Openingstijden

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.