The Eventplanner

Oh - Hey you!

Welkom bij The Eventplanner,

Bij The Eventplanner streven we ernaar om uw speciale momenten om te zetten in onvergetelijke, voortreffelijke ervaringen. Onze missie is om uw partner te zijn bij het organiseren van naadloze, buitengewone evenementen die uw stoutste dromen overtreffen. Of het nu gaat om een ​​sprookjeshuwelijk, een bedrijfsnetwerkevenement of een intiem verjaardagsfeest, wij zorgen ervoor dat elk detail uw unieke stijl en visie weerspiegelt.

𝑾𝙖𝒂𝙧 π™šπ’π™ π’† π’ˆπ™šπ’π™šπ’ˆπ™šπ’π™π’†π™žπ’… π’”π™˜π’‰π™žπ’•π™©π’†π™§π’•

Bij The Eventplanner streven we ernaar om uw speciale momenten om te zetten in onvergetelijke, voortreffelijke ervaringen.

Β 

The Eventplanner

Gevestigd in Nederland. Wereldwijde serviceverlening.

Openingstijden

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.