The Tasty Kitchen | Bruidstaart

The Tasty Kitchen | Bruidstaart

Oh - Hey you!

Welkom bij The Tasty Kitchen,

Als gastronomie je passie is….

Gastronomisch koken is houden van proeven. Om de geur te waarderen terwijl deze uit de vork opstijgt en om te genieten van de hap wanneer deze over je tong streelt. De presentatie moet net zo aangenaam zijn voor het oog. Eten voor het plezier.

….is onze passie jouw bron van inspiratie voor de beste smaak! Door onze verzamelde ervaringen met gerechten uit alle windstreken weten wij met zekerheid dat smaak dé maatstaf is. Wij zijn Wanda en Raphael van The Tasty Kitchen en staan voor je klaar om je te helpen met de lekkerste smaken voor jouw mooiste dag. Dat kan bruidsgebak zijn. Maar met dezelfde passie helpen wij je ook graag met de catering. Hapjes, a la carte of buffetvorm is voor ons geen probleem!

Met de lekkerste smaak bedoelen wij jouw smaak. Wij vinden het heerlijk om onze creativiteit te gebruiken om jouw perfecte smaakbeleving te bereiken. Natuurlijk zorgen we voor een heerlijke vulling. Denk aan witte chocolade met frambozen of champagne crème met lemon curd? Wij werken met botercreme en verse bloemen.  Wil je een heerlijke meringue creme  of vinden jullie een (semi) naked taart gaaf. Decoreren doen we met chocolade drips, verse bloemen, donuts, vers fruit, macarons, eetbare bloemen en andere lekkernijen.  

….is een proeverij een absolute must. Er is zoveel lekkers om uit te kiezen dat een goede voorbereiding een vereiste is. In een voorgesprek willen we zoveel mogelijk details van jullie horen. Dan volgt de proefsessie. Met jullie reacties zetten we de puntjes op de i voor een tongstrelende lekkernij.

Jullie bruidsgebak moet ook de mooiste zijn. Dát smaakt nog lekkerder! Willen jullie een bruidstaart, bruidscupcakes of een sweet table vol met lekkernijen. Wil je wat anders dan de standaard taarten? En wil je iets creatiefs, opvallends en unieks?  Wij maken het allemaal voor je.

Bij ons moet je zijn voor

The Tasty Kitchen | Bruidstaart

Lambertus Huisengastraat 5,

1442 DA Purmerend

Openingstijden

Stuur ons een mail of neem contact op per telefoon. Een afspraak maken we op elk gewenst moment van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.