The Wedding Dance Academy

Oh - Hey you!

Welkom bij The Wedding Dance Academy | Kelly Monshouwer,

Binnenkort gaan jullie trouwen en dan wordt er een openingsdans van jullie verwacht. Geen paniek, wij gaan jullie helpen!

Bij The Weddingdance Academy hebben wij verschillende opties om deze openingsdans een groot succes te maken. zo vind je bij ons:
– Een volledige op maat gemaakte openingsdans op jullie liedje, door middel van fysieke lessen;
– Een Weddingdance spaarplan. Hier betaal je een jaar lang maandelijks een bedrag van €50,- en krijg je aan het einde van het jaar een volledige openingsdans op maat, én ontvang je (als extra service) maandelijks een les waarin de volledige basis van een specifieke dans wordt aangeleerd. Hier kun je dan niet alleen samen met je partner naar kijken, maar ook met familie en vrienden. Op deze manier kan iedereen op jullie grote dag dansen en kunnen jullie er met zijn allen een onvergetelijk feest van maken;
– Een online cursus op onze website waarin je een openingsdans aangeleerd krijgt die je kunt oefenen waar en wanneer jullie maar willen.

Combinaties van fysieke lessen en onlinelessen evenals speciale wensen of obstakels zijn altijd bespreekbaar.

Kelly Monshouwer

FAQ

Nee, absoluut niet. De meeste koppels die onze lessen afnemen, hebben geen tot nauwelijks danservaring, maar dit is helemaal niet erg!

Wij houden meestal een maand of drie aan. Dit is net lang genoeg om goed te oefenen, maar niet te lang om jullie ingestudeerde dans te vergeten.

Ja, dat kan zeker. De op maat gemaakte openingsdans is volledig op jullie eigen liedje gechoreografeerd.

The Wedding Dance Academy

Tijmweg 164
Rotterdam 3193JN

Openingstijden

ma 11:00 – 21:00
wo 11:00 – 21:00
do 11:00 – 21:00
vr 11:00 – 21:00
za 11:00 – 22:00
zo 11:00 – 21:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.