Topceremonie

Topceremonie

Oh - Hey you!

Welkom bij Topceremonie,

“ALLES TOP op mijn trouwdag, dat zou geweldig zijn.” Als zelfstandige BABS kan je geen betere naam hebben dan TOPCEREMONIE toch?
Want WAAR jullie ook willen TROUWEN, in jullie eigen tuin of boerderij, in je eigen privé gehuurd kasteel voor een wedding weekend in de Ardennen, of ergens aan het water, onze ervaring kent geen grenzen. Dat is duidelijk een enorme pré ontdekken mijn bruidsparen.

GRATIS MUZIEK geluid en heel veel verrassende details die je in mijn Topceremonies tegen zal komen zijn het gevolg van mijn energieke passie en jarenlange ervaring, én de passie van mijn lieve technische eigen echtgenoot.

Mijn WEBSITE staat daarom bol van zijn FOTO’S en FILMPJES, REFERENTIES en korte video’s van onze tophuwelijken. De collage +trouwlocatie-video is echt een aanrader. Zo zie je ook dat er geen twee bruiloften hetzelfde zijn. Allemaal een kwestie van in kunnen leven in jullie droombruiloft, dikwijls gevierd samen met jullie kinderen. Eenmaal vertrouwd met elkaar weet ik jullie unieke wensen tot leven te brengen in een ceremonie waar iedereen door geraakt zal worden. In meerdere ontmoetingen kwam ik alles aan de weet wat daarvoor nodig was. Zo leuk.

CORONA heeft vorig- en ook dit jaar veel verzettingen en traantjes tot gevolg gehad, maar de daardoor óók weer vrijgekomen dagen geven ook nieuwe mogelijkheden voor jullie. Uiteraard geen extra corona-verplaatsingskosten).

 

Topceremonie

Muiderkring 2

4873 GV Etten-Leur

T. 076-50 222 10

M. 06-53 40 54 24

Eén reactie

  1. De service was zeer persoonlijk en ze heeft geweldig werk geleverd. Het gevoel ervan was precies wat we van tevoren met haar hadden besproken, en iedereen gaf ons commentaar op hoe mooi alles was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.