Travel Counsellor Vivi Gijsendorffer

Travel Counsellor Vivi Gijsendorffer

Travelcounsellors Vivi huweljksreis weddingfair

Oh - Hey you!

 

Gefeliciteerd jullie hebben “JA” gezegd.

Laten we samen jullie volgende avontuur werkelijkheid worden!!!

Een huwelijksreisreis zoeken en boeken kost veel tijd, energie, levert soms stress op, en je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Willen jullie hierbij volledig worden ontzorgt? Als je persoonlijke Travel Counsellor werk ik nauw met jullie samen om jullie huwelijksreis tot in de puntjes de regelen. Ik ben er voor, tijdens en na de reis voor jullie. Zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten en herinneringen kunnen gaan maken.

Met persoonlijke aandacht en passie zal ik mijn expertise en enthousiasme inzetten en een inspirerend voorstel op maat voor jullie huwelijksreis maken. Met Travel Counsellors als onafhankelijke, internationale organisatie, beschik ik over een enorm aanbod aan leveranciers, waardoor ik jullie zeker kan verassen. Jullie Huwelijksreis is in goede handen, doordat ik als Travel Counsellor ben aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds,

Travelcounsellors Vivi huweljksreis weddingfair

FAQ

We maken vrijblijvend een afspraak met elkaar bij jullie thuis, op locatie of eventueel online. Op een tijdstip dat het jullie uitkomt. We gaan samen jullie wensen inventariseren. Daarna maak ik een inspirerend voorstel.

Dit is een uniek huwelijkscadeau, waarmee het bruidspaar samen met de gasten spaart voor hun honeymoon.

Dat hangt helemaal af van wat jullie wensen zijn. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt

Waarom moet je bij Travel Counsellor Vivi zijn:

Travel Counsellor Vivi Gijsendorffer

IJsseldijk 9 8194 LA

Afspraak of informatie

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen en een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.