Trouwambtenaar Linda

Oh - Hey you!

Yeah! Jullie gaan trouwen! Van harte!

Een persoonlijke ceremonie? Vraag je je wel eens af of dat nog mogelijk is? Jazeker! Ik maak enkel en alleen maar persoonlijke verhalen. Jullie verhaal. Als trouwambtenaar ga ik met jullie alles doorspreken wat er allemaal kan rond en tijdens de ceremonie. Is die klein, persoonlijk of juist met heel veel persoonlijke wensen; we gaan ze samen vertalen naar een ceremonie om nooit meer te vergeten.

Tijdens jullie ceremonie gaat het alleen over jullie. Jullie verhaal. Ik krijg daarbij ook graag input van jullie afzonderlijk, middels een vragenlijst. Ook een input van jullie getuigen maakt het persoonlijk. Natuurlijk mogen jullie kinderen en ouders niet vergeten worden. Ze horen immers bij jullie.

Zo is de trouwceremonie écht van jullie.

FAQ

Ja, dat ben ik zeker! Ik heb een eigen vragenlijst voor jullie en neem contact op met jullie dierbaren.

Ik heb als trouwambtenaar alle benodigde informatie verzameld om jou met een gerust hart de ceremonie te leiden. Ik ga jullie uitleggen wat moet, wat kan en hoe je dat kán doen

Leuk! Dat kan middels mijn website, Insta of je mag mij mailen.

Trouwambtenaar Linda

‘t Hert 135
Leidschendam 2266NE

Openingstijden

Ik heb geen specifieke openingstijden.

Vul het contactformuliertje op deze pagina in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.