Trouwen met Ingrid

Trouwen met Ingrid

trouwen met ingrid babs bij weddingfair zwolle

Oh - Hey you!

Wat bruidsparen over mij zeggen:

” Ingrid is een buitengewoon creatieve vrouw, iemand die houdt van uitdaging en avontuur. Ze ziet het huwelijk niet alleen als een verbintenis tussen twee mensen, maar als een liefdevolle ontdekkingsreis. Het is passend dat zij hier vandaag bij ons is, want zij begrijpt als geen ander dat liefde niet alleen gaat over het vinden van iemand om mee te delen, maar ook over het ontdekken van wie je bent en wie je samen kunt worden.

“𝙝𝒆𝙩 π™π’–π™¬π’†π™‘π’Šπ™Ÿπ’Œ π’Šπ™¨ π™šπ’†π™£ π™‘π’Šπ™šπ’‡π™™π’†π™«π’π™‘π’π™š π™€π’π™©π’…π™šπ’Œπ™ π’Šπ™£π’ˆπ™¨π’“π™šπ’Šπ™¨”

Ingrid’s passie voor avontuur en uitdaging heeft haar geleid naar dit moment, waarin zij getuige mag zijn van de liefde die [Naam] en [Naam] voor elkaar voelen. Zij begrijpt dat liefde niet altijd gemakkelijk is, maar dat het de moeite waard is om voor te vechten. Liefde kan ons op onverwachte plaatsen brengen en ons dwingen om te groeien, en dat is iets waar Ingrid diep in gelooft.”

Trouwen met Ingrid

8441 ABΒ  Heerenveen

Openingstijden

Ik hoor graag van je!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,Β  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.