Trouwen met Linda | Trouwceremonie

Trouwen met Linda | Trouwceremonie

trouwen met Linda van der Spek Mostert

Oh - Hey you!

Welkom bij Trouwen met Linda,

Liefde & verbondenheid, er is toch niets mooier dan dat!

Jullie staan op het punt om de liefde die jullie voor elkaar voelen te bezegelen met een officiële verbintenis; een huwelijk of een geregistreerd partnerschap.

Hoe mooi is het wanneer dit gebeurt tijdens een ceremonie die jullie écht op het lijf is geschreven. Waar de gesproken woorden doorspekt zijn van liefde en een blijk van herkenning voor alle aanwezigen. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt, ik help jullie graag! Ik neem uitgebreid de tijd om jullie te leren kennen en samen een persoonlijke invulling te geven aan jullie dag. Met een speech op maat, waar de liefde en blijdschap vanaf spat.

Als dit jullie aanspreekt, kom dan persoonlijk kennismaken op de beurs en wie weet mag ik dan jullie trouwambtenaar zijn?

Lieve groet,

linda

Trouwen met Linda | Trouwceremonie

7324 BD Apeldoorn

Afspraak en informatie

Vul het formuliertje op deze pagina in, neem telefonisch contact op of stuur mij een email. Dan maken we een persoonlijke afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.