U and I Edelsmeden

Oh - Hey you!

Welkom bij U and I,

De ring: net zo uniek als jullie liefde

Iedereen wil uniek zijn, zo ook met de trouwringen. En dat is mogelijk want je kunt je trouwringen exclusief voor jullie laten ontwerpen, maken en personaliseren. Het begint met een gesprek aan tafel bij de edelsmid, en uiteindelijk hebben jullie twee prachtige, unieke en persoonlijke trouwringen. Waar er maar twee van bestaan.

Een edelsmid ontwerpt zijn eigen collectie, hij maakt en verkoopt die collectie in zijn eigen atelier of galerie. Zo worden jullie trouwringen unica met een hoog artistiek gehalte. Aan zo’n proces begin je het beste 3 tot 6 maanden voor de trouwdatum. Je wilt tenslotte geen haastklus! Reserveer bij voorbaat voldoende geld voor de ringen. Met een budget vanaf € 1.500,-kun je ringen ontwerpen die net zo uniek zijn als jullie liefde.

Handgemaakte sieraden zijn niet alleen mooi, maar er zit een verhaal achter. Ze hebben een ziel. Je herkent in de sieraden de vertaling van jullie unieke liefde, de passie voor het vak en de vele uren werk die erin zit, en jullie mogen die gaan dragen. Hoe bijzonder is dat?

Samen met de edelsmid ontwerpen jullie een ring met een verhaal, jullie verhaal… Willen jullie bijvoorbeeld elkaars vingerafdruk of handschrift in de ring? Kiezen jullie voor een bijzonder materiaal of kleur? Een verborgen boodschap? Verwerken jullie het goud van de trouwring van een overleden (groot)ouder in jullie ringen? Of wil je op termijn diamantjes kunnen toevoegen bij een jubileum of de geboorte van jullie kinderen?

“De basis van het ontwerpen en maken van een sieraad is creativiteit” :aldus Maarten Versteeg. “In mijn bedrijfsnaam vind je de samenwerking met de opdrachtgever terug. Dat vind ik belangrijk”
Elk moment als je na de bruiloft een blik werpt op de ring om je vinger, denk je terug aan de speciale manier waarop die is gemaakt en wat voor verhaal en vooral de herinnering en liefde die erachter zit.

Eén reactie

  1. Ik beveel ten zeerste aan om met Maarten samen te werken!
    Mijn partner en ik hebben met hem samengewerkt om een ​​verlovingsring op maat te ontwerpen en ook onze trouwringen te kopen. Maarten heeft een prachtig artistiek oog en is duidelijk een meester in zijn vak. Net zo belangrijk is hij vriendelijk en voorkomend, en hij was echt toegewijd om ervoor te zorgen dat het eindresultaat iets is waar ik jarenlang van zou houden. Ik was nerveus om dit proces in te gaan – ik had geen duidelijk idee van wat ik wilde – maar ik kon niet gelukkiger zijn met het resultaat. Ik zou hem ten zeerste aanbevelen!

    U-and-I trouwringen bij WeddingFair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.