Viento Bridal | Bruidsmode

Oh - Hey you!

Welkom bij Viento Bridal,

Viento Bridal heeft de Nederlandse bruidsmode-industrie betreden, gesteund met de kracht, ervaring en kwaliteit van vooraanstaande  kant stoffen fabrikanten. Als jong bedrijf is het ons doel om toekomstige bruiden te helpen bij het vinden van de perfecte jurk voor een betaalbare prijs.

Viento Bridal, die kleur geeft aan uw geluk op uw gelukkigste momenten, heeft in korte tijd veel Nederlandse bruidsparen gelukkig weten te maken.

Onze missie is om de speciale dag van elke bruid echt bijzonder te maken. Om dit te realiseren is Viento Bridal deze reis begonnen door samenwerking aan te gaan met toonaangevende merken uit Turkije. Wij bedien een breed assortiment aan bruidsjurken van kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten. 

Viento Bridal maakt indruk met modellen die geïnspireerd zijn door de nieuwste trends en ontwikkelingen vanuit de grote modesteden. Je kunt in onze winkel terecht voor trouwjurken, hijab trouwjurken, verlovingsavondjurken en jurken voor speciale gelegenheden.

 

Bij ons moet je zijn voor

Viento Bridal | Bruidsmode

De Brauwweg 20
3125 AE Schiedam

Openingstijden

Wij zijn geopend wanneer u dat wilt. Neem via het contactformuliertje op deze pagina contact met ons op. Dan maken we snel een afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.