ViV Suits & Shirts | Trouwpak

Oh - Hey you!

Welkom bij ViV Trouwpakken,

Op zoek naar een trouwpak?

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Voor een speciale gelegenheid als deze nemen wij ruim de tijd om jouw wensen te vertalen in een fantastisch trouwpak.

Wij ontvangen jou en je gasten op afspraak in onze showroom. Onder het genot van een Italiaanse espresso of een goed glas wijn bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen op weg naar deze speciale dag. Samen gaan we op zoek naar hét trouwpak. Wil je tweedelig of driedelig, een contrasterend gilet? Het kan allemaal.

Je kiest uit onze uitgebreide collectie stalen en modellen. Wij adviseren je in de stijl en de combinatie van stoffen en designs. Natuurlijk kies je de stof die mooi in harmonie is met de kleur van de trouwjurk van je geliefde. Op detailniveau verwerken we deze kleur in de voering, pochet, stropdas, manchetknopen… Werkelijk alles is mogelijk.

Nadat je alle keuzes hebt gemaakt, nemen we je maten op. Daarna gaan onze kleermakers aan het werk. Na enkele weken maken wij een afspraak voor de tweede passing. Alleen voor kleine aanpassingen, die de vaardige handen van de kleermaker nog behoeven, gaat je pak even terug naar het atelier.

Zit het pak perfect en is alles naar wens? Dan ontvang je je kostuum in een luxe reishoes en ben je helemaal klaar voor je trouwdag!

FAQ

Maatkleding is ook echt maatkleding bij ViV Suits & Shirts. Zo heb je de keuze uit ruim 1500 stoffen voor trouwpakken en maatoverhemden.

De stoffen kopen wij bij gerenommeerde Europese stoffenhuizen zoals Loro Piana, een familiebedrijf gevestigd in een dorpje aan de voet van de Italiaanse Alpen.

In 2005 start Bart van den Bosch Vendiamo i Vestiti, afgekort ViV. Wat begint als een bijbaan groeit al snel uit tot ViV Suits & Shirts de succesvolle onderneming die het nu is.

ViV Suits & Shirts | Trouwpak

Showroom:
Kon. Julianalaan 214
2274 JP Voorburg

Openingstijden Showroom

De showroom is geopend op afspraak.

Vul het formuiertje op deze pagina in en wij nemen zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.