We shoot love

We shoot love

we shoot love bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij We shoot Love,

Jullie perfecte dag op de mooiste manier vastgelegd


Als meisje droomden we al van een sprookjesbruiloft. Mooie jurk, knappe man en een prachtig feest. Inmiddels hebben wij onze bruiloft al lang en breed achter de rug. En dus genieten we nu van de bruiloften die we mogen fotograferen. Het vastleggen van de liefde, de emoties en sfeer eromheen, dat is wat we zo mooi vinden aan ons vak.

Wij zijn trouwfotografen Miranda en Saskia en samen leggen wij met veel plezier de liefde vast. Beiden woonachtig in het gezellige Brabant. Voorheen jaren werkzaam geweest in het onderwijs, maar langzaamaan heeft onze passie voor fotografie het gewonnen.

Als collega’s merkten we al snel dat we deze passie deelden. Samen hebben we de ene na de andere cursus gevolgd en uiteindelijk een fotografie opleiding afgerond. Na het behalen van onze diploma’s, besloten we al snel (weer) samen te gaan werken. Dit keer niet in het onderwijs, maar in de fotografie.
En wat is er nu mooier dan het fotograferen van twee mensen die elkaar het ja-woord gaan geven? Met alle mensen die jullie liefhebben, emoties en gebeurtenissen eromheen.

Uit ervaring weten we dat we goed samen kunnen werken en elkaar op diverse vlakken aanvullen. Daarom was de stap naar samenwerking op dit vlak snel gezet. We doen alles samen, zodat we geen enkel moment op de huwelijksdag hoeven missen.
Onze stijl kun je omschrijven als tijdloos. We maken onze foto’s zonder opsmuk en gebruiken achteraf geen modieuze filters.
We houden van echt. Zowel bij het maken van onze beelden alsmede in de bewerking ervan.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal.

Hopelijk tot snel!

We shoot love

Jan Teunisstraat 14
4731 SN Oudenbosch

Openingstijden

Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: op afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.