You2Wedding | Trouwambtenaar Ellen Severijnse

You2Wedding | Trouwambtenaar Ellen Severijnse

you2wedding trouwambtenaar babs weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Ellen Severijnse, Trouwambtenaar,

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!

Jullie gaan trouwen, wat leuk! Er is vast een mooi aanzoek geweest en misschien al een datum geprikt. De gasten zitten in jullie hoofd en over de locatie hebben jullie ook nagedacht. Tenminste….. dat zou kunnen, want misschien zijn jullie nog helemaal niet zo ver? Maar het besluit om officieel samen door het leven te gaan is genomen.

ls zelfstandig trouwambtenaar zit ik niet vast aan één gemeente, dat betekent dat ik mag trouwen in héél Nederland ; ).

Ik houd van mensen en straal dat ook uit. ‘Jij bent zo grappig’!  Maar ook zo ‘authentiek’ zijn opmerkingen die ik vaak krijg. Een groter compliment kan je mij niet geven.

In 2019 begon ik met veel enthousiasme aan mijn avontuur als zelfstandig trouwambtenaar. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat dit vak me zo zou ‘grijpen’. Het is heel bijzonder om te mogen doen, ik realiseer me dat maar al te goed en zal er dan ook alles aan doen om jullie ceremonie bijzonder en onvergetelijk te maken.

    Ellen Severijnse

You2Wedding | Trouwambtenaar Ellen Severijnse

Curacaostraat, 8
Santpoort-Noord 2071XH

Openingstijden

We maken een afspraak wanneer het ons alle drie past! Vul het formuliertje op deze site in en ik neem z.s.m. contact met jullie op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here