Your big day Weddingplanner Caroline Loos

Your big day Weddingplanner Caroline Loos

Your big day Weddingplanner Caroline Loos bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Your big day,

Aangenaam! Mijn naam is Caroline Loos, Weddingplanner, eigenaar van Your big day en ik ben een absolute weddinglover! Ik blijf bij ieder huwelijk kippenvel krijgen en roep dan ook heel vaak: “I LOVE IT” of “Waaaaanzinnig!“ Mijn visie is dat je altijd een huwelijk kan organiseren dat persoonlijk is. Zodat jullie gasten achteraf zeggen: ja dit was typisch het huwelijk van

… Een huwelijk op het strand met de wind door je haren, een relaxte outdoor bruiloft met oudhollandse spelletjes, een roze huwelijk met drag queens of een Black Tie bruiloft bij een exclusief landgoed? Alles moet passen bij jullie als koppel en ik denk graag mee.

Dat doe ik met oog voor detail, een dosis creativiteit en vol passie. Met mijn enthousiasme werk ik vol overgave als Weddingplanner. Ik ben openminded, sta voor alles open en niks is mij gek genoeg. Ik sta voor inclusiviteit en respect voor diversiteit (LHBTIQ+ vriendelijk).

FAQ

Your big day brengt jullie in contact met betrouwbare leveranciers, geeft structuur, rust en zorgt ervoor dat op de dag zelf alles wordt geregeld. Zo kunnen al jullie gasten echt van de dag genieten.

Your big day vraagt € 70,00 per uur, maar je kunt ook een pakket afnemen, dan ben je goedkoper uit.

Dat kan! We kunnen ook alleen een adviesgesprek inplannen. Dat helpt je echt vooruit!

Bij ons moet je zijn voor

Your big day Weddingplanner Caroline Loos

Onze Lieve Vrouwestraat 131
Zegge 4735AB

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.