Yvon Trouwt

Oh - Hey you!

Enthousiast, energiek, creatief, gevoelig en tegelijk een tikkie nuchter met een gezonde dosis humor, dat is wat mij het beste omschrijft.

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Hoe willen jullie dat de ceremonie eruit komt te zien? Willen jullie dat het echt een feestelijk moment wordt waar je met veel plezier aan terug denkt? Een feestje van herkenning maar tegelijk ook verrassend? Dat het precies zo wordt zoals jullie van te voren hadden gehoopt?
Ik vertel vol enthousiasme en met plezier jullie verhaal op jullie mooiste dag!

Want de liefde mag gevierd worden!

Even Voorstellen

Mijn naam is Yvonne Houwer en samen met mijn man en 2 inmiddels puberende kinderen woon ik aan de kust van Zuid Holland.

Het is heerlijk wonen aan de kust en het strand. Het geeft mij altijd een gevoel van ruimte en vrijheid als ik lekker over het strand of door de duinen kan struinen. En laten we niet vergeten dat het strand natuurlijk een prachtige en heerlijke plek is om te trouwen!

En naast trouwen op het strand kan ik bruidsparen door heel Nederland trouwen!

Bij ons moet je zijn voor

Een ceremonie van betekenis!

Ik neem graag alle tijd om jullie écht te leren kennen. Hebben jullie al een compleet plaatje hoe jullie ceremonie er uit moet komen te zien of kan ik nog ergens in meedenken? Waar kan ik jullie bij helpen of inspireren? Wat vinden jullie belangrijk tijdens de ceremonie en wat wil je zeker niet dat er gebeurt of gezegd wordt? Wel of geen speech van ome Jan tijdens de ceremonie? Daar zorg ik voor. Een speciale rol voor de kinderen of getuigen, de hond die de ringen komt brengen? Het kan allemaal.

We gaan uitgebreid in gesprek over jullie leven en liefde samen. Ik ben natuurlijk razend nieuwsgierig naar jullie verhaal. Ook hoor ik natuurlijk graag afzonderlijk van elkaar hoe jullie elkaar “zien” en waarom nu juist hij/zij degene is met wie je je leven wilt delen. Het is natuurlijk het leukste om dat niet van elkaar te horen zodat jullie elkaar daarin misschien ook nog kunnen verrassen!

Daarnaast is heel leuk als ik met vrienden of familie contact mag hebben om nog meer over jullie te horen. Anekdotes en details zijn namelijk de kers op de taart en maken een ceremonie levendig en uniek! Het moet uiteindelijk een feestje van herkenning zijn!

Alles wat ik over jullie te weten ben gekomen, alle weetjes en details gaan mee in mijn beleving en beeld van jullie en dit alles giet ik uiteindelijk in een verrassend, enthousiast en persoonlijk verhaal, speciaal gemaakt en geschreven voor jullie. Iedereen zal versteld staan en zich afvragen of ik misschien al jarenlang een bekende van jullie ben omdat ik zoveel over jullie kan vertellen!

We maken er samen een ceremonie van betekenis van!

Yvon Trouwt

Klappermansstraat 15
Katwijk 2223SX

Openingstijden

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.