Bedrijfscategorie: Gelegenheidskleding

Boetiek de Bruid

JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

De voorbereidingen voor de grote dag gaan beginnen en jij mag op zoek naar je droomjurk. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvende pasafspraak in onze boetiek waar we tijdens een lekker kopje koffie of thee jouw wensen zullen bespreken. Omdat wij op afspraak werken, geven we de garantie dat jij alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen krijgt die jij als aanstaande bruid verdiend. Je hebt de boetiek dan ook helemaal voor je alleen.

Het zoeken naar dé jurk is een bijzondere beleving, waar je graag je dierbaren bij hebt. Samen met hen ga je in onze collectie op zoek naar jouw jurk, waarbij de bruidsmode styliste je ook van haar adviezen voorziet. Het meenemen van foto’s van jurken die jou aanspreken kan de styliste helpen in jouw zoektocht naar die ene jurk. De collectie van Boetiek de Bruid is heel divers met uiteenlopende stijlen. Zo vind je bij ons ook enkele gekleurde jurken of kies bijvoorbeeld voor elegant zwart. En met het ruime aanbod in maten zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag. Onze prijzen variëren van €499,- tot €2.500,-, wat onze collectie voor ieder budget geschikt maakt.

En dan kunnen we echt starten met het passen van de met zorg geselecteerde trouwjurken! Tijdens het passen zijn schoenen en lingerie aanwezig. Heb je jouw droomjurk gevonden? Dan kleden we het geheel aan met de bij jou perfect passende accessoires en mogen de bubbels natuurlijk niet ontbreken! Een persoonlijk tintje meegeven aan dé trouwjurk? Boetiek de Bruid denkt graag creatief mee in het aanpassen en op maat maken van jouw droomjurk.

Bekijk snel onze bruidsmode online en plan een vrijblijvende pasafspraak in. Boetiek de Bruid bevindt zich in het centrum van het pittoreske Harderwijk, dé perfecte plek om er meteen een leuke dag uit van te maken!

LIEFS, PRISCILLA

Lees verder »

C’est Moi Bruidsmode

C’est Moi Bruidsmode in Bosschenhoofd Brabant

Sinds 2018 zijn wij verhuisd naar deze nieuwe locatie. In de bruidsmode wereld hebben wij ruim 40 jaar ervaring opgebouwd en meer dan 10.000 bruiden gekleed! Daardoor kunnen wij elke bruid persoonlijk adviseren en begeleiden in het kopen van de mooiste bruidsjurk. Wilt u 3 of 10 jurken passen? Wij hebben altijd 500 jurken in de winkel en nemen alle tijd voor u. Bijna altijd vindt de bruid haar droomjurk in onze collectie, met alle bijbehorende accessoires. Voor goedkope bruidsmode en een persoonlijk advies moet u bij C’est Moi Bruidsmode zijn.

Er zijn een aantal redenen meer om eens bij ons langs te gaan:
• 260m2 Bruidsambiance. Veel ruimte voor bruidsjurken, trouwpakken, schoenen en overige zaken.
• aparte merken van de Divina Sposa Groep met nu reeds de augustus collectie van volgend jaar.
• bruiden slagen voor rond de € 1000,- . Ook OUTLET en tot € 2.500,- trouwjurken.
• alle maten, maar ook grote maten (Curvy Collectie). Ruime collectie voor dames in blijde verwachting.
• alles wordt deskundig naar Uw wens, in eigen Atelier, vermaakt.
• wij werken op afspraak, zodat wij u de volledige aandacht kunnen geven. Wij zijn te bereiken onder nummer 06-228 333 73 .
• ook voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers, doopkleertjes, getuigen, ouders en familie is er een ruime collectie om aangekleed te worden.
• wij hebben ook in de collectie Gala jurken en heren kostuums.

Kijk op onze website om meer indruk te krijgen van wat wij allemaal te bieden hebben voor u!

Lees verder »