Boetiek de Bruid

Oh - Hey you!

Welkom bij Boetiek de Bruid,

JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

De voorbereidingen voor de grote dag gaan beginnen en jij mag op zoek naar je droomjurk. Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvende pasafspraak in onze boetiek waar we tijdens een lekker kopje koffie of thee jouw wensen zullen bespreken. Omdat wij op afspraak werken, geven we de garantie dat jij alle persoonlijke aandacht, tijd en adviezen krijgt die jij als aanstaande bruid verdiend. Je hebt de boetiek dan ook helemaal voor je alleen.

Het zoeken naar dé jurk is een bijzondere beleving, waar je graag je dierbaren bij hebt. Samen met hen ga je in onze collectie op zoek naar jouw jurk, waarbij de bruidsmode styliste je ook van haar adviezen voorziet. Het meenemen van foto’s van jurken die jou aanspreken kan de styliste helpen in jouw zoektocht naar die ene jurk. De collectie van Boetiek de Bruid is heel divers met uiteenlopende stijlen. Zo vind je bij ons ook enkele gekleurde jurken of kies bijvoorbeeld voor elegant zwart. En met het ruime aanbod in maten zal elke vrouw er geweldig uitzien op haar grote dag. Onze prijzen variëren van €499,- tot €2.500,-, wat onze collectie voor ieder budget geschikt maakt.

En dan kunnen we echt starten met het passen van de met zorg geselecteerde trouwjurken! Tijdens het passen zijn schoenen en lingerie aanwezig. Heb je jouw droomjurk gevonden? Dan kleden we het geheel aan met de bij jou perfect passende accessoires en mogen de bubbels natuurlijk niet ontbreken! Een persoonlijk tintje meegeven aan dé trouwjurk? Boetiek de Bruid denkt graag creatief mee in het aanpassen en op maat maken van jouw droomjurk.

Bekijk snel onze bruidsmode online en plan een vrijblijvende pasafspraak in. Boetiek de Bruid bevindt zich in het centrum van het pittoreske Harderwijk, dé perfecte plek om er meteen een leuke dag uit van te maken!

LIEFS, PRISCILLA

Boetiek de Bruid

Hoogstraat 24B
3841 BS Harderwijk

06 – 441 414 71

Openingstijden

Ma: Op afspraak
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten

Koopzondagen op afspraak
‘s Avonds op afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.